2777
2789
عنوان

خاک بر سر این زن از موسسه خیریه

612 بازدید | 25 پست

زنک روانی 

من خسته بودم میخواستم  استراحت کنم روحیه ی حساس تری هم دارم 

یه زنه زنگ‌زد 

تا برداشتم یکی پشت خط گفت خانوم گوش کن یه بچه سرطانی هست اینقدر کمک کن و اینا 

که بلافاصله گفتم نمیخوام و قطع کردم 

ولی حرف من اینکه این چه زن بی عقلی هست چه طرز کمک خواستنه  اولش یه معرفی کوفتی نمیکنه خودشو ببینه من تمایل دارم حرف بزنم یا نه . شاید ادم داشت از درد میمرد شاید یه مشکلی داشت این چه عقل ناقصی داشت که بدون هیچ حرفی یهو اینجوری گفت .واقعا براشون متاسفم . متوجه نیستن ایا پشت خط شرایط یکی شاید فرق داره . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارهآدم باید آداب معاشرت بلد باشه

خیلی وحشتناک بود من اون لحظه اصلا خسته بودم اصلا  شرایطش رو نداشتم . چرا نباید طرف بلد باشه چطور حرف بزنه درسته کمک میخواد کار خیر هست ولی مگه این طرف خط. ما ادم نیستیم اخه . 

اینا دزدن بابا یبارم منو از خواب بیدار کردن ۷ صبح به نام فلان موسسه هر چقدر در توانتون هست واریز کنید 

گفتم ندارم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اصلا این تماس های تلفنی تبلیغ و... تو کتم نمیره

چند وقت پیشم سرکارم کلی کار ریخته سرم زنیکه زنگ زده تایپ پوستت چیه! میگم خانم جان کار دارم نمیخوام دوباره ی ساعت دیگه زنگ زده محصولاتمون الن بلن

نمیدونم کدوم از خدا بیخبری شماره مردم رو میفروشه اینا 

دقیقا خاک بر سرشون

ازشون متنفرم . این چه طرز کمک خواستن هست . مگه دارم در میرم . ی جوری عذاب وجدان در لحظه میدن . اصلا خیلی بد بود . سر ظهر به یه شماره رندوم زنگ بزنی بگی یکی داره میمیره از بیماری بدون هیچ مقدمه ای .مگه من از سنگم که اذیت نشم 

اینا دزدن بابا یبارم منو از خواب بیدار کردن ۷ صبح به نام فلان موسسه هر چقدر در توانتون هست واریز کنی ...

خدا ذلیلشون  کنه . ادم های بی درک و بی شعور و خری هستند . واقعا حس وحشتناکی برام بود . یهو شوکه شدم . خب من حالم جالب نیست که یکی اینو یهویی بگه بهم 

ازشون متنفرم . این چه طرز کمک خواستن هست . مگه دارم در میرم . ی جوری عذاب وجدان در لحظه میدن . اصلا ...

دقیقا آداب معاشرت بلد نیستن 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧