2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 257 پست
کاش اون شبی که نطفه بسته شده بود بابات خواب میموند.این هیولا چیه؟

دونه سرطان

آیینه دق ما

جهنم رو ما تو همین دنیا دیدیم بقران

اخرشم مامانم جونش برای همین در میره

کاش شب میخوابید صبح دیگه بیدار نمیشد سکته قلبی کرده بود

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم جلوشو میگیره میگه اول باید منو بزنی اگر بخای دست رو اون بلند کنی !!!!یواشکی پول از بابام ور م ...

خب دیگه نتیجه تربیت مادرته ، اگه چهار تا تودهنی خورده بود تا حالا خودشو جمع میکرد ، فقط هیچ دختری رو بدبخت نکنید واسش

عزیزم شما جاتو با والدینت عوض کردی انگار

قرار نیست مراقب مادرت باشی

وظیفه مادرته که مراقب شما باشه

حاصل تربیت خودشه

شما تمرکزت رو بذار رو درست که ازون خونه زودتر بری

سخته، حق داری استرس داشته باشی، تمرکز نداشته باشی، نگران باشی

ولی ببین بهترین تصمیم و کار برای خودت چیه

هرچی پسر این مدلی دیدم حاصل تربیت اشتباه امثال مادر تو بوده و دقیقا همین حوری که میگی رفتار کرده بود ...

نه بابا زن بخوره تو سرش

بابام میگه زن بگیره که وقتی مردم دختر مردم گور به گوری بگه بهم بدبختش کنم اصلااا

کاش میمرد فقط با مرگش همه راحت میشن

گاهی وقتا نفرین مامانم میکنم از بس عصبی میشم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اخرم همین بچه برای مامانم عزیزتره ما جرعت داریم بخواییم نفرینش کنیم میره قران میاره میزنه رو قران نف ...

وای الهی . خدا شما رو نجات بده از اون خونه .مامانت بمونه و پسر ننرش

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
متاسفانه خیلی از خانواده ها ایرانی همین پسرای لات و لوت به در نخورشونو از دختر سربه راهشون بیشتر دوس ...

خداشاهده مادرم دقیقا همینه

من و خواهرم صبح تا شب مث پروانه دورش میگردیم

اخرش نفرین و فحش و کتکاش برای ماست قربون صدقه و مجبتش برای اون

مادر من غذا از من و خواهرم دریغ میکنه میده به پسرش!!!

جرعت داریم بگیم داداش فلانه ...

ور میداره قران میاره نفرین میکنه که خداکنه تو زندگیتون به هیچ جایی نرسین خداکنه سیاه بخت بشین ب آرزوتون نرسین شماها حسودین حسودیتون میشه 🙂💔

خب جدا نکن خواهر من😑پدرت پول دیه و خسارت داداشتو نده

بقران جدا نکنم میکشتش دلم میسوزه مامانم صدام میکنه بدادم برس💔

مامانم میره طلامیفروشه ،قرض میکنه ،با جرو دعوا از بابام میگیره میده نمیشه

خب دیگه نتیجه تربیت مادرته ، اگه چهار تا تودهنی خورده بود تا حالا خودشو جمع میکرد ، فقط هیچ دختری رو ...

نه بابا اصلا به هیچ عنوان دختر مردم یه عمر نفرینمون میکنه

اره دقیقا همش میترسم مامان بابام پیر بشن بیوفتن زیر دست این حیوون

خداشاهده مادرم دقیقا همینه من و خواهرم صبح تا شب مث پروانه دورش میگردیم اخرش نفرین و فحش و کتکاش برا ...

عزیزم اشتباه میکنی پدر و مادر بر اساس رفتار خودشون تعیین میکنند از بچه ها چقدر مهر و محبت و احترام دریافت کنن ، از الان بعد با خواهرت هماهنگ باشید دیگه خدمات به مادرتون ارائه ندید بذارید قدر بدونه ولی اصلا هم اینو رک بهش نگید به بهانه درس و کار کم کم خودتونو بکشید کنار ،بعد میبینی چطور خودش میاد دورتون