2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 295 پست

قسمت کافر نشه دایی من هم یه پسر اینجوری داشت دیگه دو سال پیش مواد جابجا میکرده با موتور تصادف کرد مرد خدا بیامرزدش همه اهل محل از دستش عذاب بودن باورتون میشه رفته بوده دزدی صاحب باغ میرسه میخواسته صاحب باغو بزنه

کمکش کنید به یه هدف در زندگی برسه

باللخره یه علاقهه ای چیزی داره

در همون جهت یه امکانی براش ایجاد کنید

به نظرم ناامیده از ناامیدی این کارا رو می کنه

بهش ارزش بدین، مامانت یه وظیفه های کوچیک بهش بده

که وقتی اون کار رو انجام داد حس رضایت داشته باشه.

یه دوچرخه براش تهیه کنید یا اگه مقدوره برای شروع بفرستینش دنبال یه ورزش. افسرده هست و احتمالا از این حرفای مفت خور و بی عار و ... زیاد میشنوه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت کنید ببرنش تیمارستانتمام

کاش مامانم میزاشت همه چیز تقصیر مامانمه اون لوسش کرده حتی نمیزارع بابام ادبش کنه میگه گناه داره !!!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شاید چیزی مصرف می کنه مشروبی گلیانشا....عاقل شه

نه خبر مرگش هیچ گوهی مصرف نمیکنه

مامانم از همون بچگی پروش کرده رفیق ناباب هم افتاده پاش

همین حالاشم مامانم نمیزاره بابام آدمش کنه میگه گناه داره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چند تا بچه این ؟

درست بخون که بری خوابگاه شهر دیگه روان تو هم بهم میریزه

بزارید بخاطر خراب کاری بیفته زندان حالش جا بیاد

شاید چیزی مصرف داره

برادر منم همین مدلی بود الان یکم آروم تر شده دیگه

کمکش کنید به یه هدف در زندگی برسهباللخره یه علاقهه ای چیزی دارهدر همون جهت یه امکانی براش ایجاد کنید ...

این جور افراد عذاب خالصن کمک چی کنن به اهدافش برسه

اهدافی ندارن اهداف اینا آزار گریه

اینا حاصل تربیت اشتباه و پسر پرستی هستن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
داداشته؟؟چجوری سر میکنید باهاش؟من پشت کنکوریم نمیتونم درس بخونم انقدر فشار عصبی رومه جرعت نمیکنم پام ...

از ما از بچگی هلاکمون کرد دوماد شده بچه هم نداره ولی زنشم دوبار میخاسته طلاق بگیره خیلی بد جنس و نگبته نمیدونیم من که محلش نمیزارم بسکه بدم میاد از هیکلش

خدایا خودت نه بی خودت
نه خبر مرگش هیچ گوهی مصرف نمیکنه مامانم از همون بچگی پروش کرده رفیق ناباب هم افتاده پاش همین حالاشم ...

خب پس به فکر آینده ی خودت باش، برو کتابخونه درستو بخون

مادر پسر از پس هم برمیان، مادری که تربیتش اینه بزار جوابشو هم خودش بکشه

شماها تا این پسر زنده اس در عذابین🤕

چیزی که من دیدم وحشتناکه

همسایمون زندگیش به کل پاشید

فکر کن پدره دق کرد مُرد از دست پسرش

دیگه آبرو براشون نمونده بود از خجالت

بیرون نمیومدن .. من بچه بودم ولی خوب یادمه

وقتی پدرش مُرد پسره چجوری سر قبرش زار میزد

داشت از عذاب وجدان میمرد داشت خفه میشد

هی داد میزد بابا تو منو ببخش ، منو ببخش😪😪😪

💕💕

اره کلا بچه بدی بوده و هست تقصیر مامانمم هست لوسش کرده

آره منم میخواستم بگم تقصیر والدین هست از بس که از اولش بد تربیت میکنن. بعدمیان میگن نمیدونم چرا اولادم اینجوری شد

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
نه خبر مرگش هیچ گوهی مصرف نمیکنه مامانم از همون بچگی پروش کرده رفیق ناباب هم افتاده پاش همین حالاشم ...

بگو گناه داره پس کتکش رو بخور و اذیتش رو بکش فقط کاش میشد تنهایی این عذاب ها رو تحمل کنی نه اینکه ما هم به خاطر پسر لوس ننر و پسر پرستی تو عذاب بکشیم

همش هم تقصیر مادرته

مادرهایی پسر پرست حاصل کارشون میشه این

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود