2777
2789
عنوان

خاک بر سر این زن از موسسه خیریه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 25 پست
آداب معاشرت اینه با کلام اول که از دهنش در اومد گوشی رو قطع میکنی 😈

اصلا مجال نداد ‌ اصلا نفهمیدم چی شد خودم شوکه شدم . حق با توعه باید  قطع میکردم. حتی نمیزاشتم‌جمله رو بگه 

دقیقا باهاتون موافقم 

حق با شماست 

ولی اینا متاسفانه کارشون همینه و انقد تکرار کردن براشون عادیه و بفکر پورسانت خودشون هستن 

حالا موسسه ها رو نمیدونم ب چه صورته ...

ولی باقی بازاریابها دقیقا همون اول میرن سر اصل مطلب و انقدم اصرار میکنن آدم فقط مجبوره تماسو قط کنه 

شماره شو بلاک کن نتونه تماس بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید از موسسه خیریه نبودن و کلاه برداری بوده

آخه اصلا اجازه ندارن اینطوری صحبت کنن

فکر هم نکنم اصلا زنگ بزنن و درخواست کمک کنن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خب شاید از موسسه خیریه نبودن و کلاه برداری بودهآخه اصلا اجازه ندارن اینطوری صحبت کننفکر هم نکنم اصلا ...

هرکوفتی  که بود از اون زن متنفرم . قشنگ‌مودبانه عین ادم رفتار کنن اگرم که کلاه برداری بوده خدا به خودشون برگردونه این آزار رو 

بلاک کردم عزیزم . حالم خیلی بد شد اینا چرا اینجوری ان .

منم روحیه م حساسه حالم بد میشه 

اصلا نمیذارم حرف بزنن میگم فقط ش کارتتونو برام بفرستید هروقت شرایط داشتم خودم واریز میکنم 

بهشون میگم من عمیقا ناراحت میشم لطفا برام توضیح ندین 

بعد اکثرا عذرخواهی میکنن 

منم روحیه م حساسه حالم بد میشه اصلا نمیذارم حرف بزنن میگم فقط ش کارتتونو برام بفرستید هروقت شرایط دا ...

من زنگ زدم به همون شماره به شدت توپیدم به زنه که حق الناس هست ازت نمیگذرم . قطع کردم . چرا اینا باید توضیح بدن اخه اصلا . ادم واقعا شاید تو شرایط حساسی هست . من واقعا تو شرایط حساسی بودم و اون تایم خسته و بدتر ... اصلا نمیدونم چطور بگم  حالم بد شد 

خیلی وحشتناک بود من اون لحظه اصلا خسته بودم اصلا شرایطش رو نداشتم . چرا نباید طرف بلد باشه چطور حرف ...

اگه قصد کمک‌دارین بهشون زنگ بزنین بگین شرایطتون رو خوب توضیح بدین ببینم اگه واقعا نیاز به کمک‌دارین کمکی بکنم .من موقعی که شما زنگ زدین در شرایط خوبی نبودم .

هرکوفتی که بود از اون زن متنفرم . قشنگ‌مودبانه عین ادم رفتار کنن اگرم که کلاه برداری بوده خدا به خو ...

ولش کن عزیزم داری بیش از حد روی یک موضوع بی اهمیت مانور میدی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اصلا این تماس های تلفنی تبلیغ و... تو کتم نمیرهچند وقت پیشم سرکارم کلی کار ریخته سرم زنیکه زنگ زده ت ...

وقتی میری فروشگاه شمارتو برای قرعه کشی نده

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

من زنگ زدم به همون شماره به شدت توپیدم به زنه که حق الناس هست ازت نمیگذرم . قطع کردم . چرا اینا باید ...

جواب دادی چرا اصلا؟

جدیدا ۹۴۲ ها زنگ میزنن تبلیغات 

من بلاک میکنم باز با خط دیگه ای میزنه 

دیگه کلا ۹۴۲ جواب نمیدم

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹