2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا با اینکه میگم از بیخ وبن غلطه و بدترین مجازات باید براش در نظر گرفته بشه بخاطر زن زندگ ...

حقیقت اینه :

زنشون که هزار بار باهاش رابطه دارن تکراری میشه و رفیق یا همکار ناباب بهشون میگه خانم آوردیم و باهاش رابطه داشتیم و این حرفا... مرد هم کم کم وسوسه میشه

میگم اکثرا تنوع طلبی و زنگ تفریح و از این چیزا

زن خیانت کار هم داریم ولی خیلی کمتره از مرد نانجیب

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
ببين حرف از خيانت نشده نديدمم كه به روش بيارم از اول گفت چيز شخصي مه نميخوام منم اولش مردم و زنده شد ...

ببخشید از همخوابی کنار همهم چی شخصی تره ک این مردا یاد گرفتن بگن گوشی شخصیه،خب شبام کنار گوشیشون بخوابن

لاثه بعد کلی بحث قسم وآیه گفت که یه دختری که مشتی مغازش بوده ازرو کارت نغازه شماره شوهرم وگیر اورده وبهش زنگ زده وابراز علاقه کرده و باوود اینه فهمیده که شوهرم زن وبچه داره بازهم ادامه داده وشوهرمم که به قول خودش میگه حماقت کرده جواب اس هاشو داد

ببخشید از همخوابی کنار همهم چی شخصی تره ک این مردا یاد گرفتن بگن گوشی شخصیه،خب شبام کنار گوشیشون بخو ...

ميخوابه شب چك ميكنه كنارش باشه نباشه بيدار ميشه ميگرده با چه زوري بگم بازش كن خودم و چقدر كوچيك كنم؟؟؟؟؟

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!