2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 80 پست

من چند سال پیش برای پسر مربی گرفتیم که بیاد خونه باهاش کار کنه  یکی بود خوشم نیومد ازش یه جلسه اومد بعد گفتم دیگه نیا 

بعد چند روز شوهرم گوشیش توی خونه بود خودش رفته بود پایین پیش همسایمون 

دیدم اس اومد خوندنش دیدم نوشته کم پیدایی نیستی کجایی گفتم شما گفت فلانی اسم همون مربی هه 

منم هر چی دلم خواست بهش گفتم که هرزه چه کار شوهر من داری عوضی 

به خدا این زن و دخترها که آوار میشن روی زندگی یه زنه دبگه خیلی بیشعور بی حیا هستن.یه بار توی تل گرام پیلم داده بود دیدم هر چی دلم خواست بهش گفتم 

بعد چند ماه که دیگه یادم رفته بود شوهرمم یادش رفته بود پیام داده بود به شوهرم که میخوام برم شکایت زنت رو کنم شوهرمم گفت برو هر غلطی خواستی بکن.

یعنی این دخترها یه چیزی میندازن حالا آیا بگیره آیا نگیره 

حالا فهمیدی برو ترتیبش رو بده که حداقل دلت خنک بشه زندگیت هم ترک نکن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو بهت اعتماد ندارم.. باید ضمانت بدی.. اگه چیزی داره به نامت کنه.. تونستی حق طلاق بگیر..  دیگه سعی کن براش کم نزاری..  بخدا حرف زدن باهمدیگه خیلی وقتا خیلی از مشکلات رو حل میکنه.... تب این ماجرا ک خوابید بیشتر بهش محبت کن. مطمئن باش شرمندس. 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
موضوع ازاین قراره که امروز چون روز تعطیلی بود شوهرم خونه بو نهار رو که وردبم رفت اتاق که بخوابه منم ...

یکی از دوستام میگفت که دوستای همسرش با یه سیمکارت غریبه به گوشی یکی از همکاراشون مسیجای اینطوری میفرستادن محض شوخی!!!! 

اونم بیچاره هم بدجوری مشکل پیدا کرد با خانومش.. 

خنگای بیمار بیکااااررررر

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام

الان وسایلم جمع کردم که برم خونه بابام واقعا برام سخت بو د پیشش بمونم که شوهرم دو بار اومد گفت دست ب ...

ب خونه بابا نکش این چیزارو.. 

از ترکیب این اتفاق و تدبیر زنونه واسه خودت فرصت بساز واسه محکم کردن زندگیت.  موضوع داخل زندگیتو نقل محفل حتی خواهرات نکن. 

شوهرته!  هرغلطی هم کرده باشه تو باید ازپسش بربیای نه بابا و مامانت. سفت باش یه کم!  پررو نکنش با مجبورکردنش برای توضیح دادن به دیگران. 

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام