2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 80 پست
به روش نيار اشتباه كردي حالا گوشي م قفل ميكنه ديگه نميبيني بيخيال شو بعد بگو حتما يه ادم مريضه الكي ...

این عادی نیستا اخه چرا بروش نمیاری ؟ یعنی اجازه میدی همینطوری کارشو تکرار کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به روش نيار اشتباه كردي حالا گوشي م قفل ميكنه ديگه نميبيني بيخيال شو بعد بگو حتما يه ادم مريضه الكي ...

شوهر منم همیشه گوشیش قفله اونم با اثر انگشت.من اتفاقی دیدم عکسای زن های زیبا با بیکینی تو گوشیشه.

واقعا جنس زن و یا مادر خیلی فراتر از مرده (با اینکه استثنا همیشه هست) یک زن خیانت میبینه و بدترین د ...

تنوع طلب شدن

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

چند روز پيشا هم يكي به گوشي شوهر من يه تك زد ولي نه ديگه پيامي نه زنگي هيچي

يعني كي بود بچه ها🤔😥

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
این عادی نیستا اخه چرا بروش نمیاری ؟ یعنی اجازه میدی همینطوری کارشو تکرار کنه؟

ببين حرف از خيانت نشده نديدمم كه به روش بيارم از اول گفت چيز شخصي مه نميخوام منم اولش مردم و زنده شدم ولي پذيرفتم اينجا صدبارم حرف از هك اينا بوده طرفش نرفتم با دوتا بچه پدرم ناراحتي قلبي داره تو يه محيط بسته طلاق بگيرم خوشبختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيانت نديدم و رومون بهم باز نشده الكي هي كنجكاوس كنم؟مردي هست با اين همه نت و برنامه دختر و س ك س و فيلم و چت نديده باشه و نكرده باشه؟؟؟؟؟

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

دوبار تو گوشي عموم  اس ديدم شماره سيوكردم عكس دوتا دختر خراب بود محل ندادم فكر كردم ديدم الان همه دارن غير از زن و زندگي لاس ميزنن پس همه بايد طلاق بگيرن

تنوع طلب شدن

نمیدونم والا

با اینکه میگم از بیخ وبن غلطه و بدترین مجازات باید براش در نظر گرفته بشه بخاطر زن زندگیش

اما حالا که بچه داری و مثلا پدر شدی ی ذره حیا کن و خجالت بکش...

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
دوبار تو گوشي عموم  اس ديدم شماره سيوكردم عكس دوتا دختر خراب بود محل ندادم فكر كردم ديدم الان ه ...

اره متاسفانه خیلی زیاد و غیر قابل کنترل شده.همکارم خوشکل عین دست گل پولدار هست شدید میلیاردی خونه به نامشه. شوهرش بهش خیانت کرد. شوهرش بیپول بود. میگه شوهرم عرضه نداشت از این ثروتم استفاده کنه  

فكر نكنم بشه استارتر جان هستي؟يه خانومي تو مطب دكتر منشي بود ميگفت مردا همه چشمشون دنبال زنا هست يكي بيشتر يكي كمتر ولي من سوهرم رفيق بازه ميدونم ميرن بيرون شيطنت دارن باز توجمع همه ش ازش تعريف ميكنم كه من به همسرم اعتماد دارم و بره و اقاست و از اين حرفا ميگفت از نظر روانشناسي باعث ميشه دوتا كاري كه ميخواد بكنه م نكنه يا كمتر بكنه  خجالت بكشه و سكسمونم برام مهمه من به عنوان خانوم موفق ازش خوشم اومد

من مثل مشکل شما رو داشتم

بخودم گفتم خوش بین باشم و فکر کنم در حده این پیامک و اس بوده

ولی به روش آوردم از صفحه گوشیش عکس گرفتم یکی از پیاماشو حذف نکرده بود

شام خوشمزه ایی درست کردم..بهترین لباس و تزیین خونه و همه رمانتیک جز اخلاقم که سرد و خشن بودم..آرووم آرووم بهش گفتم

من با همه چیت میسازم جز این موارد خط قرمزه منه.. گفت اسید پاشی شده آسیب دیده به کمک احتیاج داشته

گفتم همه اینا فیلمه. در ضمن به چه قیمتی خانواده ت از هم بپاشه...من هرگز چشم رو شما باز نمیشه..طلاق نمیگیرم و برای همیشه ترکت میکنم..

اابنه تو زندگی اونقدر لیاقت خودمو بالا بردم که با این حرفام..به گریه و التماس افتاد

جلو خودم زنگ زد بهش. بعد گوشی به من داد

دوباره خودش حرف زد و تهدیدش کرد دست از سرش برداره گفت رندگیمو دوست دارم و عاشق زنم هستم..

تا یکماه غذا و خونه تمییز و آماده

اما شب تو اتاق میخوابیدم درو می بستم

هیچ حرفی باهاش نداشتم

ولی میرفتیم خونه مادرم یا مادرشوهرم شاد و سرحال انگار نه انگار

همش مبگفت تو خیلی بزرگی

شرمنده شدم

منظوری نداشتم..اشتباه کردم...تا آخر عمرمون دیکه تکرار نمیشه

الان یکسال میگذره...خداروشکر همه چیز خوبه

گوشی ش بدون پسورد تو خونه گاهی جاش میزاره

اصلا مثل قبل رو گوشیش حساس نیست

اخلاقش خیلی بهتر شده...

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
اره متاسفانه خیلی زیاد و غیر قابل کنترل شده.همکارم خوشکل عین دست گل پولدار هست شدید میلیاردی خونه به ...

ميكم كه وقتي جامعه مريضه ميان يهو ده تا برنامه نتي ميريزن دخترو پسر به جون هم ميفتن هي عكس س ك س ي يارو ميره پيش زن و بچه ش روحش تو اوناس معلومه همين ميشه

دیگهمطمئن شدم چه بلای به سرم حالم خیلی بدشد داشتم صکته میکردم گفتم چه غلطی ک دی چندوقته که دا ی بهم دروغ میگی اونم حاش خیلی ازمن بهتر نبو اصلا انگار اون بیشتر شوکه شده بود بخدا اینقدر نارات بودم که الان دقیق یام نمیاد جی گفتم و جی نگفتم