2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 80 پست

این مردای ایرانی چه مررررررررررررررگشون شده

کثافتا از پس نیازهای یه زن برنمیان اونوقت به خودشون اجازه میدن با 3 تا زن باشن.

خدا از زمین برشون داره😈😈😡😡😡😡

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موضوع ازاین قراره که امروز چون روز تعطیلی بود شوهرم خونه بو نهار رو که وردبم رفت اتاق که بخوابه منم ...

اگه همين بوده و به روش نياوردييييييي  جدي نگير مردا مدلشونه گاهي چت و اس ام اس و اينا دليل عشق و خيانت زياد نيست هوس طلبن به خدا همه سونم هستن كمه كه نباشن به روت نيار سبك زندگيت و عوض كن فقط 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

گفتم این کیه گفتکیی نیست نمیشناسم گفتم چطور نمیشناسی این دا ه میگه عزیزم کیه این .بازم گفتی کسی نیست بدا منخبر ندا م گفتم ج ا گوشیت خامشه اصلا گوشی رو ا ش گ فتم و به اون شماره زنگ زدم برنداشت بهشاس دادم که زنگ زدم جواب بده منتظرم که فورا جواب داد الان نمیتو اس بده.

واقعا جنس زن و یا مادر خیلی فراتر از مرده (با اینکه استثنا همیشه هست)

یک زن خیانت میبینه و بدترین درد رو متحمل میشه اما بخاطر فرزندش حاضره صبررر کنه

چرا مرد ها به همون فرزند نگاه نمیکنن تا شاید به خودشون بیان و مانع بشن برای عمل زشت و وقیحشون..چرا واقعا؟؟؟چه مرگشونه که اینکارو میکنن؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
گفتم این کیه گفتکیی نیست نمیشناسم گفتم چطور نمیشناسی این دا ه میگه عزیزم کیه این .بازم گفتی کسی نیست ...

به روش نيار اشتباه كردي حالا گوشي م قفل ميكنه ديگه نميبيني بيخيال شو بعد بگو حتما يه ادم مريضه الكي مزاحم ميشه برو مشاور برو سكسولوژ زندگيت و قوي تر نكن بچه داري فقط م يه اس ام اس ديدي به خدا من سوهرم پنج ساله از وقتي نت اومده گوشيش رمز داره داره اس ميده مرم خاموش ميكنه ميزاره كنار نميزاره ببينم يا دست بزنم چه كنم هي دعواااااا محل نميزارم بزا كاري م ميكنه روم نياره

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

خدا صبربده بهت.😢😢😢😢من چندتا عکس زن برهنه تو کانال تلگرامش دیدم داشتم سکته میکردم.

بخاطر بچه کوتاه بیا اگه توانشو داری.

ولی یه فکری بکن ک ترک کنه اون عوضی رو و دیگه تکرار نکنه.

رفتارتو تغییر بده اگه خودت مشکلی حس میکنی تو رفتارت.

اگر نه که ....

چی بگم آخه بچه گناهش چیه این وسط😢