2777
2789
عنوان

همه بهم میگن واسه عروسیت دوسه تا رقص تکی یاد بگیر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست
امیدوار شدم😂😂

بابا بخدا حتی همین فرمالیته هم یروزی خز میشه ملت خودشون خندشون میگیره.

عروسی فقط عکس بگیری عکسای زیاد. دو نفری و با خانواده. بعد یکی دوبار اونم طبیعی برقصی با دوستا با دوماد با خانواده. فیلمبردار هم از نزدیکان هم فیلم بگیره هم عکس داخل تالار. فک کنم بهش عکسبرداری و فیلمبرداری مستند هم میگن

۱۴۰۴/۷/۲۵

اها راستی ما مراسم حنابندون هم داریم که قراره با همسرم رقص اذری بریم فکر کنم حنابندون از جشن عروسی ق ...

رقص آذری عالیه 

ما هم ترک هستیم من خودم بلد نیستم 

دخترعمه ام تو عروسیش رقص پا ترکی رفت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی همه چیز مصنوعی شده من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو ب ...

نههه بابا دف زنی و رقص باله هنوز هم هستتتت انقدر بدم میاددد😭😭

ما یه دیجی گرفتیم گف همراهم دونفر هم دف زن میارم گفتم زحمت بکش اونارو نیار نمیخواااام کلا میخوام همه چی ساده و شیک باشه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

[QUOTE=402652744]همینطور سنگین خوبه دیگه تو اینستا یه کلیپایی میبینم وسط اونهمه ادم لب همو چسبیدن ول هم نمیکنن😐😑😔 ...[/QUOTE

😂😂😂دقیقااااا

نه به اونا که از اون ور بوم افتادن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نه اینجا دوماد اصلا نمیرقصه عروس میرقصه دوماد دست میزنه ولی همسرم قراره معمولی برقصه😂 یجورای فامیل ...

انقدر تو عروسی زمان زود میگذره تایم کم میاد همون یکی کافیه ،هرچقدر خودت باشی قشنگ تر

عههههمیترسم پشت سرم حرف بزنناینجا دیگه همه چی خیلیی افراطی شده همش چشم و هم چشمی دوستم میگف رفتم یه ...

محل نده به این اسکول بازیا

اکثر اینا از جنس همونایی هستن که عارشون میاد نوروز رو جشن بگیرن ولی واسه کریسمس و هالووین و ولنتاین خودشونو خفه میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابا بخدا حتی همین فرمالیته هم یروزی خز میشه ملت خودشون خندشون میگیره.عروسی فقط عکس بگیری عکسای زیاد ...

فرمالیته رو هم قراره بریم باغ از الان ماتم و استرس گرفتم

مامانم گفت نرو چند تا تو این شهر خودمون عکس فیلم بگیرین گفتم نه بااید برم😑😑

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اها راستی ما مراسم حنابندون هم داریم که قراره با همسرم رقص اذری بریم فکر کنم حنابندون از جشن عروسی ق ...

چه زیبا 😍

ان شالله که همه چی خوب بپیش بره و کلی بهتون خوش بگذره

مهم اینه از ته دل از مراسم لذت ببری 

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

رقص آذری عالیه ما هم ترک هستیم من خودم بلد نیستم دخترعمه ام تو عروسیش رقص پا ترکی رفت

عه هم زبون❣️🥲

اره عالیهه

نههه بابا دف زنی و رقص باله هنوز هم هستتتت انقدر بدم میاددد😭😭ما یه دیجی گرفتیم گف همراهم دونفر هم ...

کار خیلی خوبی میکنی والا معلوم نیست سیرکه یا عروسک گروه رقص میارن و یه عده با بال پروانه میان انگار فشن مد ویکتوریا سیکرته