2777
2789
عنوان

همه بهم میگن واسه عروسیت دوسه تا رقص تکی یاد بگیر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 61 پست

این رقص های آموزشی و مدل دار خیلی مسخره است اصلا هر کار مصنوعی بیشتر خنده داره 

این رقص هایی که دو نفره یا تک نفره با آهنگ خاص و حرکات نمایشی داره رو منظورمه 

بابا جشن عروسی هست سالن تاتر که نیست که عروس بالای سن بره حرکات نمایشی دربیاره بقیه بهش امتیاز بدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای عزیزم 🫠😂اتفاقا سمتای ما هم تقریبا همینطورندیجی به عروس دوماد میگفت همو ببوسن معمولی میبوسیدن ...

ماهم😂😂دیدی این کیکای مستطیلی ترند شده شمعارو فوت میکنن بعد لب ...... ما به همون بوس پیشونی قانع شدیم اونم با کلی شرم🤣🤣🤣🤣

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

این رقص های آموزشی و مدل دار خیلی مسخره است اصلا هر کار مصنوعی بیشتر خنده داره این رقص هایی که دو نف ...

اخه تو فیلم قشنگ میوفته

درکل به نظر من قشنگه ولی نه خیلی مصنوعی

چند وقت پیش رفتیم عروسی عروس انقدددددر قشنگ رقصید هممون کیف کردیم ، ماشالله خوشگلم بود

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

هر جور راحتی عزیزم عروسی خودته هر طور که دوست داری انتخاب کنخب همین خوبه پس هم خودت اینطوری دوست دار ...

مرسی عزیزم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ماهم😂😂دیدی این کیکای مستطیلی ترند شده شمعارو فوت میکنن بعد لب ...... ما به همون بوس پیشونی قانع شد ...

دقیقاااا 😂😂😂

این بنده خداها اخرین باری که رفتیم عروسی باهم دست دادن و همو بوسیدن ، طفلکیا هول شده بودن انگار رفتن عید دیدنی 🥲😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

این حرکتا خز شده دیگه. حتی تانگو تمرین شده هم ضایست مگر اینکه بلد باشین و فی البداهه برقصین. کلا دو ...

امیدوار شدم😂😂

همون یکی خوبه بابا ول کن منم اهل رقص نیستم

از بچگیییییی خوشم نمیومد ولی الان دیگه عروسیمه مجبورمم🤣

از لج آدمایی که این چرتو پرتارو مد میکنن عمدا همون یدونه رو هم نرو!

عهههه

میترسم پشت سرم حرف بزنن

اینجا دیگه همه چی خیلیی افراطی شده همش چشم و هم چشمی دوستم میگف رفتم یه عروسی عروس سه مدل رقص نمایشی رفت وایییی توهم یاد بگیر یه استرسی گرفتما

این رقص های آموزشی و مدل دار خیلی مسخره است اصلا هر کار مصنوعی بیشتر خنده داره این رقص هایی که دو نف ...

بله درسته

دقیقاااا 😂😂😂این بنده خداها اخرین باری که رفتیم عروسی باهم دست دادن و همو بوسیدن ، طفلکیا هول شده ...

همینطور سنگین خوبه دیگه تو اینستا یه کلیپایی میبینم وسط اونهمه ادم لب همو چسبیدن ول هم نمیکنن😐😑😔😔

دقیقاااا 😂😂😂این بنده خداها اخرین باری که رفتیم عروسی باهم دست دادن و همو بوسیدن ، طفلکیا هول شده ...

اها راستی ما مراسم حنابندون هم داریم که قراره با همسرم رقص اذری بریم فکر کنم حنابندون از جشن عروسی قشنگتر میشه چون یسری رسومات داریم😁

اخه تو فیلم قشنگ میوفتهدرکل به نظر من قشنگه ولی نه خیلی مصنوعیچند وقت پیش رفتیم عروسی عروس انقدددددر ...

عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی 

همه چیز مصنوعی شده 

من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو بودم هر چیزی مد بود رو به نهایت تمام انجام دادم بعد دیدم چقدر چیپ و خز بوده الان به نظرم فیلم عروسی منو با عروسی دهه افتادی بزاری کنار هم عروسی دهه افتادی باکلاس تره چون واقعا عروسی بوده نمایش نبوده 

الانم هر عروسی رو میبینی یک کار جدید اضافه میشه چند سال پیش تو تمام عروسی ها فرشته یا گروه سنتی دف زن میاوردن موقع ورود عروس و داماد 

الان فکر کنم دیکه از مد رفته بعد از چند سال اینکارها چیپ میشه 

حالا رقص قشنگ خوبه آدم قشنگ برقصه اصلا بره کلاس رقص که قشنگ برقصه 

اما این رقص های خاص و عجیب بخدا همونموقع قشنکه دو سال بعد خنده دار میشه