من فقط یدونه میخوام برم که زیاد از اون رقصا و حرکتای نمایشی نیست قشنگه
ولی طرف ما عروسا ۳ مدل رقص اموزشی تو عروسی میرقصن . امروز دوستم میگف چند تا یاد گرفتی گفتم یدونه راستش زیاد از اینمدل رقصا خوشم نمیاد بقیه شو معمولی میرقصم و دونفره با همسر
بنظرتون چیکار کنم
اگه از گذشتهت زخم خوردی، نزار همون زخم آیندهتو هم زخمی کنه❤️🩹متاهل و متعهد به همسرم💓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی همه چیز مصنوعی شده من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو ب ...
موافقم👍
اون طور مدها و ترندای عجیبو من خودمم اصلا قبول ندارم چون خیلی یجوریه و انگار خزه
منظورم درحد یه رقض هماهنگ شده سادست که عروس و دوماد بدونن دقیقا چیکار کنن
وگرنه اصلا منظورم مد و حرکتای خرز نبود👍
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی همه چیز مصنوعی شده من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو ب ...
عزیزم تو تاپیک مهاجرتت یه چیزی نوشتم اگه وقت داشتی یه نگاه بنداز ❤️
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥