2777
2789
عنوان

همه بهم میگن واسه عروسیت دوسه تا رقص تکی یاد بگیر😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 61 پست
انقدر تو عروسی زمان زود میگذره تایم کم میاد همون یکی کافیه ،هرچقدر خودت باشی قشنگ تر

اره

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

محل نده به این اسکول بازیااکثر اینا از جنس همونایی هستن که عارشون میاد نوروز رو جشن بگیرن ولی واسه ک ...

🤣🤣🤣🤣

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی همه چیز مصنوعی شده من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو ب ...

موافقم👍

اون طور مدها و ترندای عجیبو من خودمم اصلا قبول ندارم چون خیلی یجوریه و انگار خزه

منظورم درحد یه رقض هماهنگ شده سادست که عروس و دوماد بدونن دقیقا چیکار کنن

وگرنه اصلا منظورم مد و حرکتای خرز نبود👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یکم دلداریم بدین😂😂

باور کن اصلا رقص تکی عروس قشنگ نیست اگه من عروس بودم همون یه دونه هم نمیرقصیدم یه تانگو دونفره با رقص معمولی دو نفره قشنگه

بقیشم با مهمونا برقص 

خوشبخت بشی گلم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

فرمالیته رو هم قراره بریم باغ از الان ماتم و استرس گرفتممامانم گفت نرو چند تا تو این شهر خودمون عکس ...

فرمالیته هزینه اصافست تنها کاربردش همونه که تو روز عروسی برا مهمونا پخشش کنی انگار تیزر فیلمه

۱۴۰۴/۷/۲۵

اسی دیجی خوب انتخاب کن رقصاتم سعی کن طبیعی باشه فیلمبردار خوب انتخاب کن دیگه توکل کن به خدا

دیجی و فیلمبردار خیلی خوبن هردوشون عالی ولی خیلی استرس دارم سر همین رقص که من فقط رقص معمولی خودمو بلدم خوب هم میرقصم ولی از این اموزشیا فقط یکی بلدم

چه زیبا 😍ان شالله که همه چی خوب بپیش بره و کلی بهتون خوش بگذرهمهم اینه از ته دل از مراسم لذت ببری

مرسی عزیزم😘😘

کار خیلی خوبی میکنی والا معلوم نیست سیرکه یا عروسک گروه رقص میارن و یه عده با بال پروانه میان انگار ...

خواهرشوهرم میگف اون رقص باله رو نیاری شبیه جشن تکلیف میشه🤣🤣

باور کن اصلا رقص تکی عروس قشنگ نیست اگه من عروس بودم همون یه دونه هم نمیرقصیدم یه تانگو دونفره با رق ...

مرسیی عزیزم🥰🥰

فرمالیته هزینه اصافست تنها کاربردش همونه که تو روز عروسی برا مهمونا پخشش کنی انگار تیزر فیلمه

نه ما پخش نمیکنیم واسه خودمونه

دیجی و فیلمبردار خیلی خوبن هردوشون عالی ولی خیلی استرس دارم سر همین رقص که من فقط رقص معمولی خودمو ب ...

بابا چقد بگم اموزشی نرووو هم مصنوعیه هم شاید استرس بگیری خراب کنی. همون معمولیا رو با روی باز و لبخند و اعتماد بنفس برو

۱۴۰۴/۷/۲۵

عزیزم فیلم عروسی هست نه فیلم سینمایی همه چیز مصنوعی شده من خودم عروس دهه هشتاد هستم همینجوری تو جو ب ...

عزیزم تو تاپیک مهاجرتت یه چیزی نوشتم اگه وقت داشتی یه نگاه بنداز ❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

مرسی عزیزم😘😘

❤️😍