متاسفانه چند روز قبل تومشهد یه پسر ۷یا۸ساله رو می دزدن و دیروز جسد چاقو چاقو شدش پیدا میشه ..سرویس مدرسش نمیاد مامانش زنگ میزنه آژانس .بچه هم دم در .یهو یه پراید میاد بعداز کمی صحبت بچه سوار میشه .مادر شک میکنه زنگ میز نه آژانس که ماشینتون چی بوده میگن یه سمند فرستادیم....تو رو خدا به بچه هاتون اموزش بدین سوار ماشین ناشناس نشن به غریبه ها اعتماد نکنن...
بله متاسفانه ...چند وقت پیش یکی از اقواممون تعریف میکرد که رفته بود ناصر خسرو ...بعد یه اقایی میگفت من 3 تا قلب و 2 تا ریه بچه دارم .....و قلب رو 150..،ملیون و ریه رو 130 تومن میفروشم....
چند روزه بدجور دلم گرفته از کودک آزاریو قتل پسربچه مشهدی و قتل دخترکوچولو آق قلا واقعا این فاجعه ها تا کی میخاد ادامه داشته باشه آدم میترسه تو این وضعیت بچه دار شه اصلا😢😢
هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/
وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/
حال متکلم از کلامش پیداست/
از کوزه همان برون تراود که در اوست...
بله متاسفانه ...چند وقت پیش یکی از اقواممون تعریف میکرد که رفته بود ناصر خسرو ...بعد یه اقایی میگفت ...
ای بمیرن الهی این حیونای انسان نما😖😖😖
مراحل روشنفکری در اروپا: 1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂
بله توهرجامعه ای ازاین ادماهست ولی هیچ کجا ی دنیا مدعی این نیستن که مملکتشون اسلامیه وگل وبلبل.پس اگه فرقی با بقیه دنیا نداریم توی چیزای دیگه هم مث اونا باشیم.