2777
2789
عنوان

باز هم بچه دزدی

1772 بازدید | 56 پست

متاسفانه چند روز قبل تومشهد یه پسر ۷یا۸ساله رو می دزدن و دیروز جسد چاقو چاقو شدش  پیدا میشه ..سرویس مدرسش نمیاد مامانش زنگ میزنه آژانس .بچه هم دم در .یهو یه پراید میاد بعداز کمی صحبت بچه سوار میشه .مادر شک میکنه زنگ میز نه آژانس که ماشینتون چی بوده میگن یه سمند فرستادیم....تو رو خدا به بچه هاتون اموزش بدین سوار ماشین ناشناس نشن به غریبه ها اعتماد نکنن...

خدایا شکرت  

خدایا کی میشه این قضایا تموم شه😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدارو شکر که امنیت داریم !!!!

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

قاچاق اعضای بدن خیلی زیاد شده

خدا ب داد دل مادرش برسه😔

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

باید هواسمون به بچه هامون باشه بهشون آموزش بدیم 

و غفلت نکنیم و تنها شون نزاریم 

یعنی چی تنها رفته سوار شده 

حتما دشمن داشتند 

زبون بسته بچه جاش تو بهشت 

پشیمون ی چه سود

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤