2777
2789
عنوان

باز هم بچه دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 56 پست

دوره خیلی بدی شده مردم دیگه تعادل روانی ندارن معلوم نیست چی میزنن چی مصرف میکنن میریزن تو خیابون و این جنایت هارو میکنن مردم ترسناک شدن دیگه به هیچ کس نمیشه اعتمادکرد.طرف به دخترخودش رحم نمیکنه دیگه ازبقیه چه انتظاری میره.فقط باید مواظب مواظب مواظب بود.

هروز صبح صدقه بدید ایت الکرسی بخونید.همراه بچه هاتون حذر امام جواد بزارید تا ازشر وبدی دور باشن.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا یاد خودم افتادم تقریبا 9 سالم بود داشتم از مدرسه برمیگشتم یه پراید همش بهم اشاره میکرد که سوار بشم دید من ازش دور شدم رفت یکم جلوتر ایستاد با سرش تو اینه اشاره میکرد که برم منو مامانم خیلی ترسونده بود از این چیزا میدونستم نباید نزدیکش بشم حتی یادمه شماره ماشینش رو هم تو دفترچه ام یادداشت کردم دادم به بابام وای چه حس بدی بود انقدر ترسیده بودم😔

اینا باجراحا دستتشون توسرش که مگه علکی هرکدام از اجزای بدن هم یزمانی دارند برای استفاده 

بله درسته .....میگفت مرده گفته ما خودمون جراح داریم.....بعد به 12 ساعت نرسیده ازمون میخرن.....اصن یه وضی

عزیزم شما نمیدونید چرا بچه رو دزدیده؟؟یه احتمال که دادند گفتند اختلاف خانوادگی بوده 

نه عزيزم نمي دونم

ولي بچه رو بد كشته بود با چاقو و تبر 😰

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
قصدم ناراحت کردن کسی نبود از این تاپیک... فقط خواستم به عنوان مادر حواسمون بیشتر جمع باشه 

اتفاقا کار خوبی کردی اینقدر باید در موردش صحبت شه که همه والدین هوشیار باشن نسبت به بچه هاشون

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
اره گلم میدونم ...باید تکه تکه کنند جانی رو جلو مردم    

اين همه إعدام كردن مگه چي شد

اصل قضيه مشكل داره 

ده روز بيشتر از إعدام قاتل اهورا نمي گذره كه شاهد سه تا قتل كودك ديگه بوديم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

من خودم یفیلم خارجی دیدم تو برزیل که گولشون میزدند جنگهای آمازون و نشونشون بدند میبرنشون تو کلبه و ااونجا تجهیزات اتاق عمل و سازماندهی شده بود و زود اجزا رو میرسوندبه اتاق علمای بیمارستان

وحشتناک بود 

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤