2777
2789
عنوان

کیا دیابت بارداری تجربه داشتن⁉️

97 بازدید | 27 پست

من الان۳۴هفتم.انسولین میزنم.سه چهار بار ازمایش دادم قندم کنترل نشد.باز ازمایش نوشته.خسته شدم دیگه چند روز دیگه وارد نه ماه میشم قندم بیشتر رعایت کردم .خسته شدم از آزمایش دادن.توی ۳۱ هفته و چند روز سونو دادم وزن بچه حدود۲۵۰۰بود.گفت زیاده.دیشب دردهای  لگنی و شکم داشتم شیاف زدم.بنظرتون من ب ۳۸هفته میرسم؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نمیدونم دقیقا کی زایمان میکنم.زایمان های قبل طبیعی بود ولی بچه درشت باشه میخام سز کنم.دیگه تحمل زایمان طبیعی و سخت ندارم.ی وقت میگم نکنه دردهام زود شروع بشه زودتر زایمانم برسه.هرکی تجربه داره راهنمایی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم،الان ۱۴ روز هست زایمان‌کردم،تو ۳۸ هفته

انسولین لومیر میزدم ۶ واحد

خیلی رعایت کردم شیرینی و قند و شکلات و تنقلات و بدنج و نوشابه رو تقریبا حذف کردم

کلا ۵ کیلو اضافه کردم تو باردادی

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

من داشتم لب مرز بود انسولین نزدم پیش متخصص تغذیه رفتم

من بارداری قبلم هم انسولین میزدم ولی اینقد طولانی نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من بارداری قبلم هم انسولین میزدم ولی اینقد طولانی نشد

اهان عزیزم م اقب باش 

من بارداری دوم دیابت نگرفتم ولی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من دیابت بارداری داشتمدخترم ۳۷ هفته با وزن تقریبا ۳/۵ دنیا اومد

منم نگرانم زوذتر بیفته.دیشب خیلی درد شکم و لگن داشتم.طبیعی دنیا اومد یا سزارین ؟بچه قبلیم ۳۸هفته دنیا اومد۳۸۰۰بود.الان فک میکنم این از اون درشت تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلیا رو دیدم میگن با رژیم کنترل میکنن شما مگه قندت چند بوده که کنترل نشده؟منم هفته دیگه آزمایش دارم ...

بشذت بالا نبود از مرز بالاتر بود ولی انسولین میزنم رعایت میکنم اصلا کم نمیشه نمیدونم چرا.حس میکنم از زمانی ک انسولین شروع شد بیشتر بالا رفت.الان دارم هم دوز انسولین بالاتر کرد هم قرص میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من داشتم،الان ۱۴ روز هست زایمان‌کردم،تو ۳۸ هفتهانسولین لومیر میزدم ۶ واحدخیلی رعایت کردم شیرینی و قن ...

لومیر چطورع؟انسولینم فک میکنم خوب نیس خارجی نبود ایرانی میزنم.هشت واحد درچهار وعده در روز یعنی۳۲واحد در روز قرصم متفورمین هم میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اهان عزیزم م اقب باش من بارداری دوم دیابت نگرفتم ولی

رعایت میکنم شیرینی و تنقلات نمبخورم . میوه و برنج و نون میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم نگرانم زوذتر بیفته.دیشب خیلی درد شکم و لگن داشتم.طبیعی دنیا اومد یا سزارین ؟بچه قبلیم ۳۸هفته دنی ...

قرار بود سزارین شم.ولی دخترم مارو سوپرایز کرد .دکترم نبود و نتونست بیاد مجبور شدم طبیعی زایمان کنم.کیسه آب پاره شد بدون درد بستری شدم.با آمپول فشار و ورزش روند زایمانم پیش رفت.خدا رو شکر دخترم سالم بود و مشکلی نداشت.الان ۱۶ ماهشه🥰

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بشذت بالا نبود از مرز بالاتر بود ولی انسولین میزنم رعایت میکنم اصلا کم نمیشه نمیدونم چرا.حس میکنم از ...

دکتر تغذیه رفتی که رژیم بگیری؟ جاریم میگفت من با کم کردن خرما قندمو کنترل کردم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رعایت میکنم شیرینی و تنقلات نمبخورم . میوه و برنج و نون میخورم

واقعا دوران بدی هست ان شاالله فارغ بشی راحت میشی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔