2777
2789
عنوان

ی بهونه پیدا کردم میخوام کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 55 پست
منم خیلی اشتباه کردم کنکور و آینده مو باختم کلی زجه زدم شبا تا الان ک نزدیک ۲ساله آروم شدم از خط قر ...

دقیقا.واقعا نمیارزید

دور از جون شما من خریت کردم.به گوه خوردن افتادم.چقدر مامانمو دق دادم خدا میدونه.طرف خیلی میدونست من اسکل بودم

اونقدری که وقتی فهمید خاستگار دارم اومد جلو و دوباره برگشت

من عید امسال وقتی پیام داد از دستش خیلی کفری بودم سه ماه از کات کردنمون گذشته بود گفتم از خدا میخام هر بلایی سر من اوردی سر دخترت بیاد ولی از ته قلبم نبود

وقتی یه ماه پیش پیام داده بود و من رد کردمش گفت از ته قلبم از خدا میخام عاشق هر کی شدی خدا بزنتت زمین. در صورتی که اون گذاشت منو و رفت

برگشتم گفتم تلافی اون حرفم بود ولی من میخوام خوشبخت بشی وقتی زدم بلاک کردم با یه اکانت دیگه اومد و گفت مرگ من اینطوری نکن و... و باز هم بلاکش کردم

نمیدونی چه دری وری هایی میگفت که رفتم کما و نمیدونم از خانوادم جدا شدمو شب و روز کار میکنم

فکر میکرد خرمم

مثلا چه دلیلی داشت وقتی با من تو رابطه بود با دخترا میرفت کافه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره همه تو آینه هم افتضاحه دوست پسر قبلیم هم میگفت

چیا میگفت دقیقا؟ پیشنهاد درمانی میداد یا میگفت خوشگل نیستی؟

اون کات کرد اول؟ مطمئنی به همین خاطر ولت کرد؟

خب مگه از اول ندیده بودت توی دیت اول؟

ببین تو بعضی وقتا میتونی این موضوع رو به عنوان یه معیار برای سنجش پسرا استفاده کنی.

مردم حتی کر و نابینا هستن میرن توی رابطه. معلولیت دارن میرن توی رابطه.

مردی که بخواد اعتماد به نفست رو بیاره پایین مطمئن باش برای ادامه رابطه هم بدرد نمیخوره. چون تو یه زمانی ممکنه چاق بشی، ممکنه دندونت بیوفته، ممکنه موهات سفید بشه.

کسی که بخوادت میمونه. پوست رو میشه درست کرد اما ذات و شخصیت رو نمیشه کاریش کرد.

دقیقا.واقعا نمیارزیددور از جون شما من خریت کردم.به گوه خوردن افتادم.چقدر مامانمو دق دادم خدا میدونه. ...

منو کسی نفهمید و از حق نگذریم واقعا خودش هم پسر خوبی بود و خانواده ش واقعا خوب بودن و دقیقا همون خانواده شوهری ک همیشه آرزو شو داشتم بودن

ولی اولش داغ بود گفت عب نداره دوریم

بعد ک نمیدونم چیشد محترمانه گفت دیگه حسی بهت ندارم

برو کنکور بده بیا پیش من

منم کنکور دادم برم پیشش

بعد کنکور فهمیدم با ی همشهری ش آشنا میشده 😂

در کل میخوام بگم پسر خوب ولی اهل تفریح بود ولی خیلی احترام میزاشت کلا تی محیط آروم و پر از عشق و محبت بزرگ شده بود بر عکس من ...

عب نداره عزیزم بی خیال تجربه شد 🥰💋

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

منو کسی نفهمید و از حق نگذریم واقعا خودش هم پسر خوبی بود و خانواده ش واقعا خوب بودن و دقیقا همون خان ...

برا تو خیلی خوب بوده . من از همون اول خوشم نمیومد ازش ولی دل نمیومد دلشو بشکنم.سطح خانواده من از هررر لحاظی خیلی بالاتر بود

طرف ول بود هیچکاری نمیکرد.قیافه هم نداشت نمیدونم من چرا مونده بودم

منممن خیلی عذاب کشیدم.خانواده به شدت سخت گیری دارم بعد که فهمیدن با پسر چت میکنن نمیدونی مامانم چقدر ...

همچنین دو روز پیش فهمید الان کبودم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

برا تو خیلی خوب بوده . من از همون اول خوشم نمیومد ازش ولی دل نمیومد دلشو بشکنم.سطح خانواده من از هرر ...

چرا آخه

راستش منم طرفم از من بالاتر بود

خیلی خوشگللللل هم بود من میپرستیدمش واقعا🥲

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

چیبگمببین پسر بنظرم بالاتر باشه خیلی بهترهمن هیچیه طرف مورد پسندم نبود

منم معتقدم

پسر بالا بشه زنو هم بکشه بالا

وگرنه چرا ازدواج کنیم 😂😑