من الان۳۴هفتم.انسولین میزنم.سه چهار بار ازمایش دادم قندم کنترل نشد.باز ازمایش نوشته.خسته شدم دیگه چند روز دیگه وارد نه ماه میشم قندم بیشتر رعایت کردم .خسته شدم از آزمایش دادن.توی ۳۱ هفته و چند روز سونو دادم وزن بچه حدود۲۵۰۰بود.گفت زیاده.دیشب دردهای لگنی و شکم داشتم شیاف زدم.بنظرتون من ب ۳۸هفته میرسم؟
نمیدونم دقیقا کی زایمان میکنم.زایمان های قبل طبیعی بود ولی بچه درشت باشه میخام سز کنم.دیگه تحمل زایمان طبیعی و سخت ندارم.ی وقت میگم نکنه دردهام زود شروع بشه زودتر زایمانم برسه.هرکی تجربه داره راهنمایی کنه
خیلیا رو دیدم میگن با رژیم کنترل میکنن شما مگه قندت چند بوده که کنترل نشده؟منم هفته دیگه آزمایش دارم ...
بشذت بالا نبود از مرز بالاتر بود ولی انسولین میزنم رعایت میکنم اصلا کم نمیشه نمیدونم چرا.حس میکنم از زمانی ک انسولین شروع شد بیشتر بالا رفت.الان دارم هم دوز انسولین بالاتر کرد هم قرص میخورم
منم نگرانم زوذتر بیفته.دیشب خیلی درد شکم و لگن داشتم.طبیعی دنیا اومد یا سزارین ؟بچه قبلیم ۳۸هفته دنی ...
قرار بود سزارین شم.ولی دخترم مارو سوپرایز کرد .دکترم نبود و نتونست بیاد مجبور شدم طبیعی زایمان کنم.کیسه آب پاره شد بدون درد بستری شدم.با آمپول فشار و ورزش روند زایمانم پیش رفت.خدا رو شکر دخترم سالم بود و مشکلی نداشت.الان ۱۶ ماهشه🥰