2777
2789

تو اون تاپیک همه گفتن کنسله 😂

من فقططط قیافه و اخلاق باقیش رو خودم در آینده میتونم بخرم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوسف چرخی به گروه پیوست.

وات ؟

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

واسه منم کنسل نیس من زیدم پراید داره خب ک چی

دقیقا 

آقا ما پرایدمونو فروختیم ناراحتیم همسرم میگه برا داخل شهر فقط پراید خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آقا ما پرایدمونو فروختیم ناراحتیم همسرم میگه برا داخل شهر فقط پراید خوبه

ما هم پراید داریم 

خیلیا که وضعشون خوبه میتونن پراید و مثلا پژو کنن یا بالاتر فقط واسه خرجش نمیکنن اینکارو پراید خرجش کمتره

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

واییی سیسی سلام دنبالت بودم از دیروز پیدات کردم پیام دادم ثبت نمی کرد چون این کاربری موقتته و مشکل داره 

رهام کاربری اصلیم رو ۲ هفته عقده ای ها تعلیق کردن 

من دیروز سر قولمون‌ بودم امروز هم ۷ بیدار شدم تو چطور؟

در ضمن اگه پیام دادی و ندیدم بدون جوابامو‌ ثبت نمی کنه ایراد داره این حسابم 🥺🥺😔

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱