2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم فقط پراید واسه من کنسل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 54 پست
پراید فضاش کوچیکتره خبدو تا ماشین رو اگر بفروشید و یک ماشینش بکنید، فکر نکن بازم این مشکل رو خواهید ...

جدی اخه دوتا ماشین راحتتر هم هست بنظرم 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

واقعا الان فهمیدم علاوه برگرونی چرا ازدواج کم شده.چون خیلی از دخترها خواسته هاشون خیلی زیاد شده.من م ...

معنی ازدواج هم همینه 

با هم ساختن 

دخترای الان تو خواستگاری سوال اولشون اینه خونه داره ماشین داره 

لایک نکنید😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوخی می‌شه، توضیح دادن جزئیات شوخی، لطفش رو از بین می‌بره.من با صحبت شما که گفتید فردی خوش سیما ...

حالت خوب نیستا نه؟؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
پراید فضاش کوچیکتره خبدو تا ماشین رو اگر بفروشید و یک ماشینش بکنید، فکر نکن بازم این مشکل رو خواهید ...

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

دقیقا... من دیدم طرف باباش موتور داره... بعد ماشین نداشته... میگه پسری که پراید داشته باشه کنسله😐

😂🤦

حالت خوب نیستا نه؟؟

شما برای اینکه به خاطر یک پیام حاوی یک شوخی  معمولی، یک انسان رو   بدحال و مجنون و... خطاب قرار بدین، چه دلیل و چه انگیزه‌ای دارید؟! 

به نظرم کسی که بی‌جهت به انسانی دیگر جسارت و بی‌احترامی می‌کنه، سلامت نیست‌! 

شما برای اینکه به خاطر یک پیام حاوی یک شوخی معمولی، یک انسان رو بدحال و مجنون و... خطاب قرار بدین ...

😂😂😂

مرد نی نی سایتی و چه به شوخی تو تاپیک های بقیه 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

آره کلا دو تا ماشین تو یه خونه خیلی کمک کننده هست

من منظورم فضای داخل پراید هست

الانم بخوام سوار تاکسی بشم، سعی میکنم پراید نباشه یا جلو بشینم‌.... عقب سه نفر به سختی جا میشه مخصوصا اگر مسافرت آقا باشه که دیگه هیچی اصلا.... ولی بقیه ماشین ها رو ببینی مثلا پژو یا سمند، اصلا اینطوری نیستن و فضای عقب جادار تر هست...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

😂😂😂مرد نی نی سایتی و چه به شوخی تو تاپیک های بقیه

از خیلِ انسان‌هایِ دارای مشکلات اخلاقی که تو محیط مجازی از ویژگی در دسترس نبودن برای عقده گشایی استفاده می‌کنند؛ نباشید!

از آدم‌هایی که بی‌جهت و بی مقدمه شروع به توهین می‌کنند و از هر چیز بی‌ربطی برای تخریب استفاده می‌کنند؛ نباشید!

در آیینه به دنبال کسی که باید تغییر بدین، بگردید!