2777
2789

دارم میمیرم از غصه امشب از اون شباست که قراره از غصه و گریه دق مرگ بشم...غصه ی مرگ شوهرمو بخورم یا جهیزیه ای که با هزار و یک آرزو خونه ی بخت بردم ولی الان اثری از اون خونه نیس..جهیزیه مم زیر گرد و خاک مدفون شده...

خدایا وعده ی ما باشه برای روزی که قراره ازت گله کنم ...مطمينم اونروز خواهد رسید که من ازت قراره گلایه هامو بکنم...نامرد من رو خداییت حساب باز کرده بودم چی نصیبت شد از این همه بدبختی که رو سرم آوار کردی

حال مرا همچو منی داند و بس...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا میگی نامرد خب شوهر من بمیره خدا نامرده یکم تو غم هاتون منصف باشید همه می‌میریم مگه کسی میمونه

مگه اون وقتی داشت این همه بدبختی رو بهم میداد انصاف به خرج داد؟

عزیزم،روحشون شاد،هرکسی یه قسمتی داره دایگه هممون رفتنی ایم،به تاپیکای قبلیتم سر زدم،ماهم یه فامیل داشتیم انا هم در شرف طلاق بودن یعنی هنوز دادگاه و اینا نرفته بودن ولی حرفش بود،چون مرده مشکل داشت بچه دار نمیشد،بنده خدا انقدم مهربون و خوب بود هیچی واسه خانومش کم نمیذاشت،ولی یهو فوت کرد الانم خانش ازدواج کرده و یه بچه هم داره

عزبزم بچه منم چشم باز نکرد از این دنیا رفت تو شکمم حکمت دیگه خیلی دلم شکست گریه کردم ولی همه رفتنی ه ...

چرا خوشبختمون نکرد؟؟ چرا یکبار زندگی روی خوششو نشونمون نداد...

میخوای شوهرت بمیره؟😔

من خیلی صبر و حوصله کردم درست بشه نشد چاره مو توو طلاق دیدم ولی فوت کرد داغش رو دلم موند ناراحتم خب هرچی هم بود راضی به مرگش که نبودم داغش رو دلم سنگینی میکنه