2777
2789
عنوان

پاره شدن هرماه کیست تخمدان

68 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من الان دوسال و نیمه کیستای تخمدان هموراژیکم پاره میشه طوری که از شدت دردش داد میزنم بعدش تا ۵ روز نمیتونم از حام تکون بخورم بعدشم تا یکماه خونرززی میکنم هر ماه همین وضعمه چیکار کنم؟

دکتر چی میگه؟

دکتر میگه مشکلت از هیپوفیز مغزه کیستتو جراحی نکن فقط مغزت و ام آر آی کن درمان کن پیش یه دکتر خیلی خبره رفتم تاره میگفت همه زنهایی که مثل تو  هستن باید مغزشونو درمان کنن نه اینکه جراحی کنن یا داروی هورمونی بخورن ببین دکترای ممللکت نا چقدر بیسوادن ولی این دکتری که به من گفت مال مغز هست واقعا دکتر نخبه اییه رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب دارم درمان میکنم.

ولی هنوز اولشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میگه مشکلت از هیپوفیز مغزه کیستتو جراحی نکن فقط مغزت و ام آر آی کن درمان کن پیش یه دکتر خیلی خب ...

چه جالب یعنی کیست ربطی داره به مغز؟؟

ببخشید یعنی استرس و غم اینا باعث پارگی کیست میشه؟ 

یا مشکل‌های دیگه؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

باعث خود بوجود اومدن کیست میشه

من هم رحمم كيست سازه سه بار هم کیستم پاره شده میفهمم چی میگی خیلی درد دارا

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی