2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست
به همسرت بگو خجالت ميكشم به خانوادم دوباره زحمت بدم ميشه خودمون چيزاي ضروري رو بگيريم

همسرم خودش نیش ولی خداش هست مرد خوبیه درکل تو این مسائل درک میکنه و قبول میکنه بگم.ولی نمیخوام فردا پتک بشه تو سرم بالاخره اونم آدمیزاده دیگه .نمیخوام جلوش پدرمادرمو ببارم پایین که خانواده شوهرمم بفهمن چون میدونم شوهرم در آخر حتی ۴ سال بعد میگه یجوری به خانوادش اونا هم یا منو مسخره میکنن تیکه و متلک میندازن منت میندازن یا به خانوادم رو در رو. برا همین هرشب میگم خدایا یه راهی یه معجزه ای جلو پام بزار .کمک کنم به پدر مادرم و حرمتشونو نگهدارم با کمکم نه بدتر خرابکاری کنم

والا با اين توصيفي كه كرده اصلا واجب نيست سيسموني بخرن ،تو رو خدا اين حرفاي پوسيده كه شرمنده مي شيم جلو شوهرت رو دور بريزين ،از يه جايي اين رسم ها بايد شكسته بشه ،چه معني ميده يكي ديگه وسايل بچه شما رو تهيه كنه خجالت زده هم باشه با افتخار بگو نمي خوام بابام خرج كنه چون تو مضيقه قرار مي گيره شجاع باش و خجالت نكش 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا هم برای بچم یه دوبنده لی و یه سوییشرت شلوار و یه کاپشن شلوار واسه بیرون که شدن 100 تومن خریدم... شبا فقط پوشکش می کنم و روزا کهنش می کنم....به پدر مادرت سخت نگیر چون همه داراییت تو زندگی همونان....

این رسم ها برای قدیم بوده که چشم و هم چشمی و گرونی و تجملات وجود نداشته و در حد چند تیکه لباس ساده دست دوز کفایت میکرده نه الان که چند ده میلیون هزینه میشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

راستی من خودم کلی خرج سرویس خواب و کیسه حمل کردم بعدا دیدم یه پیج توی اینستا چقدر اینها رو ارزونتر میده. یعنی یه روتختی و عروسکهای خواب حدودا ششصد تومنی ترک رو برات با صد و خورده ای میدوزه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
همسرم خودش نیش ولی خداش هست مرد خوبیه درکل تو این مسائل درک میکنه و قبول میکنه بگم.ولی نمیخوام فردا ...

ببخشید خانواده اش غلط کردن طلب دارن مگه یه هدیه اس این کار

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
با اعتماد به نفس بگو من غیرتم اجازه نمیده وسایلی که قراره بچم استفاده کنه بابام بخره ایشون اندازه کا ...

گفتم اینقد گریه کردم جلو مادرم که هرگزنمیخوام بچم رو تشک و وسیله هایی بخوابه و داشته باشه ک النگوهای مادرمو بخاطرش فروخته شده . مامان خجالتم نده قسمت میدم نکن باهام بزار خودم بگیرم اما میگه نه عیب نداره بازم النگو میخرم. اما با وضغیت ما مگه میشه دوباره بخره همین الان لباس نه براخودشون نه برای برادرم میخرن و نه غذایی حالا بگم فروش نه نه جهنم خداس برام اون روز😭😭😭😭

خدا نبخشه کسی و که مد کرد سیسمونی از مادر دختره یکی دیگه بچه میسازه,یکی دیگه فامیلی روش می‌ذاره یکی ...

موافقم... تازه خواهر شوهر من می گفت به مامانت بگو تا 10 سالگی برای بچه لباس و وسیله بخره

موافقم... تازه خواهر شوهر من می گفت به مامانت بگو تا 10 سالگی برای بچه لباس و وسیله بخره

وای خدا نگو که جوابشو ندادی ،غلط کردن بگو داداشت یه ذره دست به جیب بشه بد نیستا

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
ببخشید خانواده اش غلط کردن طلب دارن مگه یه هدیه اس این کار

نه من مادرشوهرم و خواهرشوهرمو میشناسم سر جهیزیه باورتون میشه شوهرم یه دست لیوان خرید رفتن به کل همسایه و فامیل گفتن که پدرش هیچی نداشت بده پسررررم خمه چیه خرید بدبخت پسرم دختره رو گرفت جهازشم خودش داد.کارم ماددم و پدرم شده بود گریه . برای همین سر سیسمونی مامان گفته یه پستونکم نباید بخری از پول خودت و شوهرت 

عزیزجون مادر و پدرن خیلی با آبروهستن قبول نمیکنن با این حرف من بشتر خجالت زده میشن غصه میخورن😭

عزیزم خودت بخر ببر خونه مامانت بگورفتنی خونشون بگو رفتم خرید از اونجا اومدم خسته شدم دیگه نمیتونم ببرم خونمون بمونه اینجا حالا یباره همشو جم کنم باهمـببرم 

به نظرم همسرت رو آماده کن که توی سیسمونی فقط باید لوازم واقعا ضروری خریداری بشه. خودت هم واقعا به همین حرف بارو داشته باش. بهش بگو بچه تا دو سالگی سایز عوض می کنه و نباید لباس اینا زیاد براش خرید. از طرفی اگه می خوای همسرت بخشیش رو بخره، سعی کن ذوق و شوقش رو بالا ببری. مثلا برید مغازه یه چیزی با هم بخرید. مستقیم نگو خودمون بخریم. بذرا خودش با شوق بخره. 

چه پررو وقيح😡

عزیزم همین خواهر شوهرم خودش نه جهاز داشته نه سیسمونی فقط یه شوهر داره که همه جوره پشتشه بی سر صدا کم و کاستی ها رو براش جبران می کنه... واسه همین زبونش برا بقیه انقدر درازه... به من می گگفت خودت با مامانت برو سیسمونی فروشی سرویس چوبی ترک بردار اونا وظیفشونه بخرن...