2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست

من همسرم مشكل مالي نداره ولي خانوادم كلي قسط ودوتا مدرسه اي دارن واجاره مغازه وخونه.هنوز بچه ندارم ولي با همسرم طي كردم خودمون بخريم بچه ي ماست وظيفه اونا نيست بخرن.مطمئن باش هميرت درك ميكنه 

😎😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت پس انداز نداری؟ 

دارم اما مادرم و پدرم با آبرون کههه قبول نمیکنن و ناراحت میشن.میدونم دلشونم میشکنه و با این حرفم خجالت زده میشن مستقیم پول ببرم بدم😭😭😭😭

منم به شوهرم گفتم نميخوام خانوادم به زحمت بيافتن تازه جهزيه دادن بهم خودت بگير چرا فقط خانواده ي من بايد هزينه كنن مگه فقط نوه ي اوناست...اونم گفت رسمه و فلان...من باهاش سنگين برخورد كردم...

عزیزم نمیدونم حرف بدی میزنم یا ناراحت میشی اما خیلی از وسایل گرون بچه مثل ست کالسکه و کریر اونقدرها استفاده نمیشه که لازم باشه حتما بخری یا میتونی اگه کسی تر و تمیز نگه داشته ازش بخری ، فدات شم اگه ناراحت شدی بازم عذر میخوام

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
الهي عزيز دلم خودت پولات و جمع كن بده مادرت واسه سيسموني...چيزايي كه واقعا ضروريه رو بگير

عزیزجون مادر و پدرن خیلی با آبروهستن قبول نمیکنن با این حرف من بشتر خجالت زده میشن غصه میخورن😭

اصلا وظیف ی پدرت نیس سیسمونی بده شرع که نگفته ...من عمرن بزارم بابان سیسمونی بخرل.حرفم هم حرفه

شوهرم باید بخره 

ابن رسمومات من دراوردی بیخورد چیه

مکه ترسی داری به شوهرت بگو سیسموتی برو بگیر

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

ببین نمی خواد چیز زیادی بخری... منمخودم مثل تو مشکل داشتم... برای بچم دو دیت لباس سایز صفر و دو دست سایز یک و سایز دو و سه هم هر کدوم دو دست گرفتم به خدا الان نه ماهشه و همیشه همون لباسا رو تنش کردم خواهر شوهرام هم خیلی بهم طعنه زدن... شوهرم که از همه بدتر... البته مامانم برام جای سیسمونی یه ماشین لباسشویی سه ملیونی خرید...خود شوهرم گفت بهشون بگو جای سیسمونی یه ماشین لباسشویی بخرن... 

دارم اما مادرم و پدرم با آبرون کههه قبول نمیکنن و ناراحت میشن.میدونم دلشونم میشکنه و با این حرفم خجا ...

مستقیم نده  با پول خودت بخر. به مامانت بگو این چیزاشو دارم. بهشون اجازه بده چیزای خیلی کوچیکشو برات بخرن که غرورشون جریحه دار نشه

قربون بودنت برم پسرم... 
فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه اونی که مد کرد سیسمونیو باید پدر مادر دختر بدن  منم دو سه ماه پیش ...

اره بخدا همینو بگو من واسه جهازم بابام ماشینشو فروخت مامانم همه طلاهاشو کلی وام حالا ب غیر از پولی ک داشتن

الانم بعد سه سال تازه یه ذره بهتر شدن دیگه وام اینارو دادن یه ماشین ارزون تر خریدن

الان دوباره واسه سیسمونی من بابام باید ماشینشو بفروشه اصلا دوست ندارم بچه دار بشم

شوهرم وضعش خیلی بهتر  از مامانم ایناس ولی خب مامانم ک هیچ وقت زیر بار نمیره میدونم

اصلا دوست ندارم بچه داربشم

دارم اما مادرم و پدرم با آبرون کههه قبول نمیکنن و ناراحت میشن.میدونم دلشونم میشکنه و با این حرفم خجا ...

دو جانبه حرف بزن... به شوهرت بگو دوس ندارم مامانم اینا سیسمونی بدن،به مامانت اینا بگو شوهرم دوس نداره شما سیسمونی بدین

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

بهترين كار اينه كه هروقت با شوهرت ميري بازار لباس بچه ميبيني كلي ذوق كن بگو ميشه اين و بخريم...بعدش خودت خورد خورد خريد كن بزار خونه ي مادرت اينا...به مادرتم بگو ميدونم كه شما هميشه كمك كمكم ميكنين و باعث افتخارمين اما شما فقط در قبال من مسعول نيستين

با اعتماد به نفس بگو من غیرتم اجازه نمیده وسایلی که قراره بچم استفاده کنه بابام بخره ایشون اندازه کافی برای بزرگ کردن ما زحمت کشیدن. ما خداروشکر پدرم از نظر مالی مشکلی ندارن ولی چون خودم شاغلم و البته همسرم هم همراهم بودن هم جهیزبه هم سیسمونی رو خودمون دو تایی خریدیم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

خدا نبخشه کسی و که مد کرد سیسمونی از مادر دختره یکی دیگه بچه میسازه,یکی دیگه فامیلی روش می‌ذاره یکی دیگه باید ۱۰ تومن پول بده،شما عزیزم فقط ضروری ها رو بگیر لباس فقط تا همون ۲ ماه اول بگیر بعداخودتون بخرید خدا رحم کرده بچه دوم دیگه نمی‌خواد خانواده دختر بدن

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت