2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

613 بازدید | 64 پست

سلام دوستان اوموم یکم مشورت کنم امروز برای خرید سیسمونی.

ما دوتا خواهریم که پشت سر هم ازدواج کردیم و یه برادر۷ ساله مدرسه ای و پدرم کارگرساده سادس و درآمد چندانی نداره و به سختی چپبقول معروف باسیلی صورتشو سرخ نگهداشت جهزیه مونو داد. حالا من حاملم پدرم دستش خالیه میدونم غصه میخوره برای خرید سیسمونی مادرمم دوتا النگوی باریک طلا تو کل دارایش داره دیروز گف میخوام بفروشمشون برا سیمونی دلم کباب شد.حالا ک خودم زنم میدونم طلا زیبایی و دلخوشی زنه چقد سخته اینکار جیگرم خون شد این حرفو زد نگاه به دستای زحمت کشش کردم و روسیدمشون گفتم مامان قشنگم نمیخوام سیسمونی من مگه مادرم چبد النگو داره ک اینم بزاره کنار برا بچه من😭😭😭گف نه نه نمیخوایم پیش شوهرت کوچیک بشیم خلاصه گریه که نه اونم گریه که زشته باید سیسمونی بدیم. شوهرمم کارگره ولی وضغیتش خوبتر از بابامه میخوام به اون یجوری بیان کنم که یکم سیسمونی خودمون بخریم. بنظرتون چی بگم چجوری بگم که نه خانوادم نه خودم کوچیک بشیم و پدر مادرمم شرمنده جلو دوماد نشن؟چجوری بگم نمیخوام نه اینور خراب بشه نه اونور ولی یه کمکی به پدر مادرمم یواشکی جوری که کوچیک نشن و خجالت زده بکنم؟

باورتون میشه نگاه به برادرم میکنم دلم آتیش میگیره نه لباس نو داره نه کیف نه کفش لباساشو مامانم از بچه فامیل که کوچیک میشه میگیره😭😭حس میکنم حق این کوجولو رو دارم میخورم. نه تفریحی دارن نه هیچی از خودم بدم میادددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باخوشحالی ب شوهرت بگوبیابریم برابچه خریداگرگفت بایدخانواده ات بیارن بگواونام میارن بگوبچه اولمه ذوق دارم دوستدارم یه چیزایی بگیرم بعدش میتونی چیزایی که واقعانیازه کمیشوبگیری

👩👶💓💓💓

چقدر دختر عاقلی هستی اولا احسنت به تربیتت پوما اشکال ندارد کو چولو  خودت بخر از پول تو جیبی خودت کمی هم مادر بدن حالا تخت و اینا نباشه اتفاقی نمی افته خدا لعنت کنه کسی که مدکرد سیسمونی با خانواده زنه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

اول این که هیچ جا قانون گذاشته نشده که سیسمونی رو باید پدر مادر عروس بدن! یعنی چی اصلاً؟ کی قراره این رسوم کهنه رو کنار بذاریم؟

ما بچه بیاریم بقیه جورشو بکشن؟ معنی نداره...

دوم این که سیسمونی خریدن احبار نیست! یعنی مجبور نیستی همه چی بخری... یکی دو دست لباس واسه روزای اول یه شیشه شیر پستونک و دوتا رخت و لحاف واسه روزای اول کافیه... تخت و کمد و اینا چیزای زیادیه که کسی نیاز داشته باشه می خره...

به نظر من از همین اول به همسرت بگو من دوست ندارم وسایل بچه مو پدر مادرم بخرن دوس دارم سختی بزرگ کردنش رو خودمون متحمل بشیم از دنیا اومدنش تا لحظه ای که بمیریم میخوام همه کارا و خرجاش پای خودم و خودت باشه...

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم