2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 64 پست

مامانت النگوشر فروخت با پس اندازن برو النگو براش بخر 

يا براي برادرت لباسو وسايل بخر به جاي تشكر ازشون

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

حالا من یه فکری کردم .میخوام بزارم فروشه النگوهاشو تا دلش آروم بشه . بعد سریع پرسون پرسون بفهمم سریع کدوم مغازه فروخته النگوهاشو برم براش بخرم دوباره روز تولدش بهش برگردونم النگوهاشو؟یا براش کلا برای روز تولد یا روز مادری النگو بخرم هدیه بدم بهش؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا تو رو خدا بيخيال.مامانت و بابات بنده هاي خدا از شكم خودشونو و خواهر و برادرت بزنن كه براي بچه شما سيسموني بخرن.خدارو خوش نمياد.به مامانت بگو شوهرم اجازه نميده كسي چيزي براي بچه بخره و همرو خودش تقبل ميكنه،به هر حال همسرت قطعا با شرايط خانواده آشناس و درك ميكنه.به خدا پدر و مادرا گناه دارن.بريزين دور اين رسم و رسوماي نخ نما شده رو.هركي هم خواست منتت كنه بزن تو دهنش

وای خدا نگو که جوابشو ندادی ،غلط کردن بگو داداشت یه ذره دست به جیب بشه بد نیستا

وایی... خدایا تو نمی دونی چقدر پررو هستن... می گفت مامانت باید کلی مای بیبی بخره می دونی بچه چقدر ما بیبی می خواد.... بعد جالب اینجاست که مادرشوهرم به خودش هیچی نداده فقط یه سرویس چوبی ام دی اف که الان 600 تومن بیشتر نیست با چند دست لباس نوزادی... خودش می گفت شوهرم کلی لباسای بچه رو خرید

يبار بشور بزارش ديگه ازين زبون درازيا نميكنه

هر چی مودبانه بهش جواب دادم نشده شاید باید همین کارو بکنم... عزیزم مشکل شوهر خودمه که بقیه زبونشون درازه... وگرنه اگه از روی شوهرم نمیدیدن از این حرفا نمیزدن... 

به نظرم همسرت رو آماده کن که توی سیسمونی فقط باید لوازم واقعا ضروری خریداری بشه. خودت هم واقعا به هم ...

آره ت همین بکرم هستم که این فیلمو بازی کنم که نه شوهرم متوجه کارم بشه نه پدر مادرم بفهمن قایمکی بعد که سیمونی آورد اینارم وقتی رفتن بزارم رو خرید سیسمونیم

وای شما چقد بی زبونید و رو میدید به دیگران😒

من خیلی ریلکس به شوهرم گفتم نمیخوام بزارم خونوادم چیزی بگیرن.چون پدرم زیاد اهل کار نیست و درآمدی نداره و دو تا خواهرای مجردم کار میکنن و من راضی نیستم اونا برای من خرید کنن.شوهرم یکم غر زد که آره من شانس ندارم و از این حرفها.ولی آخر خودش قانع شد درست نیست خواهرام از پولی که با زحمت در میارن برام وسیله بخرن.بعدشم وضع مالی خودمون خوبه گفتم واقعن تو لنگ سیسمونی خونوادمی😜

حالا من یه فکری کردم .میخوام بزارم فروشه النگوهاشو تا دلش آروم بشه . بعد سریع پرسون پرسون بفهمم سریع ...

خب تو که پول النگو داری خودت سیسمونی بخر بده مادرت البته شوهر نفهمه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

اتفاقا منو شوهرمم تصمیم داریم سیسمونی رو خودمون بخریم.

دیشبم بهش میگفتم هزینه سیسمونی خیلی زیاده باید برنامه ریزی کنیم واسه هزینه ش.

بعد تو این فکر بودم بیام اینجا تاپیک بزنم یه آمار بگیرم ببینم هزینه ش چقد میشه و چه چیزایی لازمه و اضافی نگیرم.

به نظر من شما هم اینجا از دوستان بپرس فقط چیزای واجبو بگیر٬ 

بعدشم بعضی مردا واقعا در جریان این هزینه ها نیستن و نمیدونن چی به چیه و با خودشون فک میکنن یه سیسمونی واسه یه بچه فسقلی که چیزی نمیخواد!

غیر مستقیم به آمار درباره هزینه هاش به شوهرت بده مطمئن باش درک میکنه.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
وای شما چقد بی زبونید و رو میدید به دیگران😒 من خیلی ریلکس به شوهرم گفتم نمیخوام بزارم خونوادم چیزی ...

بعد خانواده شوهرت فهمیدن شوهرت خریده؟خانواده شوهرت تیکه و متلک بارون تو و خانوادتو نکردن؟

همسرم خودش نیش ولی خداش هست مرد خوبیه درکل تو این مسائل درک میکنه و قبول میکنه بگم.ولی نمیخوام فردا ...

عزيزم اعتماد به نفس داشته باش پتك چيه بايد طوري محكم حرف بزني همسرت به حرفاي درستشم شك كنه حتي ،حرفاي الكي مسخره كردن جاي خود داره من بابام سرمايه نداره ولي چيزي كم نذاشته واسمون هدفش فقط اين بود ما عقده اي بار نياييم طوري باهمسرم حرف زدم و رفتار كردم جرات نكرده تاالان چيزي بگه شماهم اعتماد به نفس داشته باشين مادر منم مثل مادر شماست اين جور چيزارو آبرو ميدونه بار ها سر جهاز خريدن بحث مون شد من ميگفتم هشتت گرو نه ته اينارو چرا ميخري نميخوام خودمون بعدا ميخريم قبول نميكرد.پدرت بازحمت نون حلال درمياره اينا ابرو وافتخاره نه سيسموني وجهازواين چيزا

😎😎

البته من بچه دوممه.به شوهرم گفتم مگه واسه بچه دومم سیسمونی میدن؟هر چند واسه اولی هم خیلی مختصر دادن خونوادم.برای پسرمم چند تا چیز مختصر گرفتن.پول داشتم واسه اینکه بدم خونوادم برام بخرن.ولی کلن گفتم رو ندم به شوهرم بهتره😀

خب تو که پول النگو داری خودت سیسمونی بخر بده مادرت البته شوهر نفهمه

عزیز جونم بخدا از خدامه با جون دل حاضرم اینکارو کنم .اما مادر پدرم قبول نمیکنن ناراحت میشن خجالت میکشن خیلی با آبروهستن زیرمنت هیچ احدی دوستندارن برن بقول مامانم صورتمونو با سیلی سرخ نگهمیداریم تا مبادا شرمنده و زیر بار منت باشیم حتی طرفم نگه ما موذببم