2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

256 بازدید | 35 پست

بچه‌ها میشه لطبا وقت بطارید کمکم کنید لطفااااااا

اگه پشت نیستید کنکوری این دوسه سال اخیر نیستید نظرندید ممنونم 

من امسال نه مشاور دارم نه کلاس ثبت نام کردم و قصد دارم فقط نهایی‌هامو خوب بدم و یه چند درصد توی کنکور بزنم و کنکور فرهنگیانمو بالا بزنم فرهنگیان دوست دارم قبول بشم بعد اینکه بچه‌ها میگم مامانم گفته باید نهایا رو تا دی ماه درس اختصاصی رو تموم بکنی یعنی منظورش اینه که من باید زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی رو کل کتابو بخونم تا دی ماه یک دور و خوب بچه‌ها من حقیقتاً الان فصل شیشه زیستم و یک هفته دارم زیست می‌خونم و احتمالا امشب فصل ۶ رو تموم می‌کنم و فردا هم سوالشو حل می‌کنم هم اینکه فصل ۷ و ۸ می‌خونم و تموم می‌کنم می‌خوام ببینم بچه‌ها شما چیکار می‌کنید فقط لطفاً انرژی منفی ندید و اینکه مامانم گفته آزمون‌های دی ماه و ثبت نام باید بکنی بری اونا رو بدی می‌ترسم تا اون موقع تموم نکنم بچه‌ها دی ماه کل کتابه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامان یه کنکوریم چون خودم براش برنامه ریزی کردم اختصاصیاش شیمی و گسسسته مونده هیچی نخونده فیزیک  هندسه و حسابان ریاضی  خونده تقریبا رسیده به کلاس دوازدهمش که الان هست عمومی هم هیچی البته پسر من خیلی بازیگوشه

ایجاد سابقه تحصیلی فقط و فقط خردادماه

سلام می‌دونم عزیزم من کل کتابو تا قبل از دی ماه قراره تموم کنم که چند دور کتابو بخونم واسه همین می‌خوام آزمون آزمایش دیر و شرکت کنم میگم اون نصف کتابه یا

سلام می‌دونم عزیزم من کل کتابو تا قبل از دی ماه قراره تموم کنم که چند دور کتابو بخونم واسه همین می‌خ ...

۲ساله که کنکور توی دی ماه برگزار نمیشه دختر قشنگ 

دی آخه چیزی نیست ک 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر