2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
عزیزم تا قبل عید هم بتونی تموم کنی عالیه سعی کن کامل یاد بگیری.پیشنهادم اینه دروس اختصاصی رو تستی کا ...

جدی؟

وای دعام کنید چشم❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

میگم ۲تامتن بلند نوشتم غرض از مزاحمت ممکنه بخونید 

در اخرین صفجه هست 

دومیش رو هم بخونید کفایت میکنه 

نظرتونومیگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممن واقعیتش هم تستی بخونم هم تشریحی چون اینکه من شرایط کلاس ثبت نام کردن ندارم و تستی کاملاً سطح بال ...

اگه منابع فرهنگیان مثل پارسال باشه که دفترچه خود فرهنگیان خیلی راحت بود.من فقط یک ماه قبل از کنکور منابعش رو دوست دور خوندم و چندتا از آزمونهای فرهنگیان قلم چی رو حل کردم که با نوع سوالاش آشنا بشم.

تلاش کنید هم تراز کنکورتون و هم امتحان نهاییاتون خوب بشه چون تاثیرش بیشتره نسبت به مصاحبه.

کسی که هنگام یاری ولی و رهبر خود بخوابد با لگد دشمن بیدار میشود!امام علی(ع)

جدی؟وای دعام کنید چشم❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹میگم ۲تامتن بلند نوشتم غرض از مزاحمت ممکنه بخونید در اخرین صفجه ...

خیلی خوبه زیست تقریبا تموم کردی چون هم توی نهایی و هم کنکور خیلی تاثیر داره برای جفتش هم باید خط به خط کتاب رو یاد بگیری  اگه بتونی روزی ۳۰ تست برای تثبیت ازش بزنی و هر فصل حداقل ۱۰۰ الی ۲۰۰ تست عالی میشه و حتی به درصد خوبی میرسی . چون سوالات نهایی زیست اکثرا تک کلمه ای و صحیح غلط هست من روی تست تاکید دارم.

بقیه درس ها رو هم طبق چیزی که گفتی حس میکنم انقدر زود تموم کردنش واقع بینانه نباشه و اگه طبق برنامت تموم نشه بیشتر خودت اذیت بشی و توی روحیه ت تاثیر بزاره. روی یادگیری تمرکز کن. ریاضی و فیزیک نهاییش سوالای روتینی داره کتاب فرمول بیست رو معرفی میکنم براش. شیمی هم به متن کتاب و مسائل نهایی سالای قبل مسلط باشی نمره خوبی میگیری اگه برای کنکور هم میخوای درصد خوبی بگیری باید مبحثی و ترکیبی سه پایه رو بخونی. عمومی های مهم رو در حد روزی نیم ساعت بخونی کفایت میکنه چون اونا فرار هستن و بعد عید باید بیشتر روشون وقت بزاری . خودتو درگیر درسایی مثل سلامت و هویت هم نکن فعلا

عزیزم من درک میکنم بدون مشاور و کلاس و فشار والدین چقدر میتونه سخت باشه اما مهم اینه خیلی ها توی این مسیر مثل تو بودن و موفق شدن پس تو هم میتونی مهم اینه انگیزه و تداوم رو حفظ کنی و جا نزنی سعی کن همین امسال تموم کنی و از الان به سال بعد فکر نکن