خیلی خوبه زیست تقریبا تموم کردی چون هم توی نهایی و هم کنکور خیلی تاثیر داره برای جفتش هم باید خط به خط کتاب رو یاد بگیری اگه بتونی روزی ۳۰ تست برای تثبیت ازش بزنی و هر فصل حداقل ۱۰۰ الی ۲۰۰ تست عالی میشه و حتی به درصد خوبی میرسی . چون سوالات نهایی زیست اکثرا تک کلمه ای و صحیح غلط هست من روی تست تاکید دارم.
بقیه درس ها رو هم طبق چیزی که گفتی حس میکنم انقدر زود تموم کردنش واقع بینانه نباشه و اگه طبق برنامت تموم نشه بیشتر خودت اذیت بشی و توی روحیه ت تاثیر بزاره. روی یادگیری تمرکز کن. ریاضی و فیزیک نهاییش سوالای روتینی داره کتاب فرمول بیست رو معرفی میکنم براش. شیمی هم به متن کتاب و مسائل نهایی سالای قبل مسلط باشی نمره خوبی میگیری اگه برای کنکور هم میخوای درصد خوبی بگیری باید مبحثی و ترکیبی سه پایه رو بخونی. عمومی های مهم رو در حد روزی نیم ساعت بخونی کفایت میکنه چون اونا فرار هستن و بعد عید باید بیشتر روشون وقت بزاری . خودتو درگیر درسایی مثل سلامت و هویت هم نکن فعلا
عزیزم من درک میکنم بدون مشاور و کلاس و فشار والدین چقدر میتونه سخت باشه اما مهم اینه خیلی ها توی این مسیر مثل تو بودن و موفق شدن پس تو هم میتونی مهم اینه انگیزه و تداوم رو حفظ کنی و جا نزنی سعی کن همین امسال تموم کنی و از الان به سال بعد فکر نکن