2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
۲ساله که کنکور توی دی ماه برگزار نمیشه دختر قشنگ دی آخه چیزی نیست ک

عزیزم من نگفتم تو دی ماه کنکوره که توی دی ماه آزمون‌های آزمایشی از نیم سال اول برگزار میشه حالا من دارم می‌پرسم این آزمون آزمایشی نصف کتاب نیمسال اول یا کل کتاب چون مامانم میگه کل کتابه و من داشتم یه سوال می‌پرسیدم😅☺️☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من نگفتم تو دی ماه کنکوره که توی دی ماه آزمون‌های آزمایشی از نیم سال اول برگزار میشه حالا من د ...

در جواب کاربر اولی گفت منظورم کنکوره برا همون 

بله آزمون نیم سال اول موسسات آزمونمقل ماز قلمچی  از نوبت اول کتاب هاست یعنی نصف شون نه همه ش 

ولی تویی ک تشریحی میخونی 

اونا تستی هست نمیتونی جواب بدی

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

بگو عزیزم ولی اینایی که گفتی اشتباهه باید تستی هم بری جلو و تو کنکور یه درصدیو بزنی

ممن واقعیتش هم تستی بخونم هم تشریحی چون اینکه من شرایط کلاس ثبت نام کردن ندارم و تستی کاملاً سطح بالا و نیاز به کلاس داره کنکور فرهنگیان خودش دروس مختلف خودشو داره و برای من به نسبت راحت‌تره من پارسال ۲۰ روز خوندم و درصدهای جالبی زدم به نسبت اون روزایی که خوندم و تصمیم گرفتم امسال بیشتر بخونم بیشتر از ۲۰ روز چون من پارسال تازه متوجه شده بودم فرایند کنکورش به چه صورت دیر شروع کردم و خوب امسال نتیجه بهتری بگیرم و از اواسط دی ماه شروع کنم و درس‌های تخصصی فرهنگیانو بخونم که تا کنکورش خوب بشم توش خوب از این کنکور من یه درصدی می‌گیرم یه ترازی به من میده که این تراز توی نتیجه کلی تاثیر داره حالا من ادامه رو توی پیام دیگه میدم من اینو گفتم که بگم تستی هم کار می‌کنه ولی بیشتر روی این موضوع دارم کار می‌کنم و در حد ۵ درصد تا ۱۰ درصد کنکور اصلیم رو می‌تونم تست بزنم می‌خوام بهتون نحوه برنامه‌ریزیمو بگم الان توی پیام دیگه می‌نویسم

بگو عزیزم ولی اینایی که گفتی اشتباهه باید تستی هم بری جلو و تو کنکور یه درصدیو بزنی

من این هفته‌ای که گذشت از شنبه تا جمعه قرار بود کل کتاب زیست دوازدهم جمع کنم که نه تقریباً انجامش دادم ولی دو تا درس موند که احتمالاً تا فردا یا پس فردا به اتمام می‌رسه بعد من اگر از شنبه برم کتابخونه ریاضی و شیمی رو بخونم و هر شب همون زیست‌هایی رو که هفته قبل خوندم ازشون سوالات نهایی رو به حالت روتین حل کنم هم زیست به مرور برام تثبیت می‌شه و کم کم می‌خونمش باز برای بار دوم و یادم نمیره همین که ریاضی رو شیمی و سعی می‌کنم تموم بکنم احتمال ریاضی چند فصل آخرش برای هفته بعدش هم ادامه دار بشه که در هفته آخر که میشه هفته سوم آذر ماه ریاضی و فیزیک مطالعه می‌شه و تقریباً به امید خدا تا بیست و هشتم آذر باید تموم بشه با این طرز فکر این چیزیه که توی سرمه و مامانم میگه که تو باید همه درسا رو تا دی ماه تموم کنی و عمومیم توقع داشت بخونم ولی حقیقتاً دیگه نمی‌تونم من واقعاً همینارم نمی‌دونم دارم با کیفیت می‌خونم یا نه که تمام تلاشمو می‌کنم ولی حقیقتاً مامان من من شرایطم شو نداره که منو ببره مشاور و این کارو نمی‌کنه صرفاً نظر خودشو تحمیل می‌کنه و منم دارم می‌خونم و به نظرم میشه اینطوری نمره نهایی بالایی گرفت من حتی دارم به این فکر می‌کنم که امسال نهاییمو درست کنم سال بعد حالا تستی هم کار بکنم می‌تونم دوباره کنکور بدم چون سطح درسی من جوری نیستش که هم تستی بخونم هم واسه نهایی بخونم می‌دونید من واقعیتش اینه که باید نهایی نمره بالایی بگیرم و تمرکز روی تستی وقتی که کلاسی هم نمی‌رم واقعاً برام سخت میشه مگه اینکه سال بعد باز مجدد امتحان بکنم شانسمو

ممن واقعیتش هم تستی بخونم هم تشریحی چون اینکه من شرایط کلاس ثبت نام کردن ندارم و تستی کاملاً سطح بال ...

من خودم فرهنگیان نمیخواستم ولی به اصرار خانوادم دادم و قبول هم شدم ولی تراز کنکورم تو قبولی تاثیر داشت طوری نباشه که کنکورو کلا ول کنی بچسبی به نهایی درصد 40 اینا در نظرت داشته  باش تا حداقل درصدت 20 تا 30 کسب کنی و فرهنگیان هم باید بالا بزنی 

و یک یا دو درستو هم سعی کن درصدتو بالا ببری 

نهایی هم که با این اوضاع که گفتی نباید زیر 18 بشی 

من این هفته‌ای که گذشت از شنبه تا جمعه قرار بود کل کتاب زیست دوازدهم جمع کنم که نه تقریباً انجامش دا ...

ببین عزیزم اگه میتونی یه مشاور بگیر اصلا درس خوندن اینطوریو من قبول ندارم 

عزیزم تا قبل عید هم بتونی تموم کنی عالیه سعی کن کامل یاد بگیری.

پیشنهادم اینه دروس اختصاصی رو تستی کار کن چون اگه تستا رو بلد باشی تشریحی دیگه کاری نداره. به دروس عمومی با ضریب بالا هم توجه کن بخصوص فارسی سعی کن چندین بار بخونیش 

موفق باشی

من این هفته‌ای که گذشت از شنبه تا جمعه قرار بود کل کتاب زیست دوازدهم جمع کنم که نه تقریباً انجامش دا ...

ببین بزار بهت از یه درس بگ من تو شیمی ضعیف بودم خیلی 

ولی بهترین درصدو تو اون زدم یعنی درصد 78 رمز موفقیتم و استمرارم بود و تلاشم تو نهاییم 20 شدم اول خود کتابو میخوندم بعد تست مضربی میزدم ولی تست های فرد میزدم و چند روز بعدش جمع بندی اون میحثو میزدم هفته بعد برای ازمون یه دور تند از نکته هام اینا میخوندم و ازمون میدادم و بعد تحلیل