2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه اصلا من و عزیزانم رو نزنه و برامون قلدری نکنه و دیگه اصلا پدرم زور و توان و قدرت شر و کولی بازی و دعوا کردن و کتک زدن و تهمت زدن و خساست در حق من و عزیزانم و آبروی من وعزیزانم بردن  رو نداشته باشه و انشالله پدرم هیچ وقت دیگه نتونه خبر و آمار من و عزیزانم رو اصلا نتونه به هیچ کس مخصوصا به اونایی که بدخواه من و عزیزانمن اصلا نده و انشالله پدرم دیگه زور یه مورچه رو هم نداشته باشه 🥹😭😭.......

متشکرم عزیزم 

حاجت رواییتون انشالله 

به نیت سلامتی و موفقیت خودم و عزیزانم ♥️ ✨ 

من هم به نیت شما ایت الکرسی میخونم 🌹 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭

پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگ‌ترینش فکم هست 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه نتونه و زورش به من و عزیزانم و یه مورچه هم دیگه نرسه و دیگه پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومون نبره و خسیس و شکاک برامون نباشه و دیگه به زور شوهرمون نده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 و تو رو خدا دعا من و خواهرم ازدواجای خیلی عالی کنیم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام بدم و انشالله عید نوروز ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 تو رو خدا به مادرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و خواهرم و بنده سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوش شانسی و خوشبختی و عمر خیلی طولانی بده 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ کس زیر آب من و عزیزانم رو نزنه و هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و هیچ وقت سر هیچی من و عزیزانم زیر سوال نریم و هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کوچیک و بی اعتبار کنه😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر بزرگم تقاص کتک هایی که به برادر کوچیکم و به بنده زده تا به امروز زد رو پس بده و انشالله برادر بزرگم شر و مکر و ظلمش به خودش و پدرم برگرده😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بابت همه ی کتک ها و ظلم ها و اینکه برادر بزرگم رو میندازه به جونمون تقاص پس بده و انشالله برادر بزرگم و برادر کوچیکم و هیچ کدوممون دیگه جول پدرمو نخوریم و به حرفش گوش ندیم😔😭

تو رو به امام جواد دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😭🙏🙏😔..