عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭
پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگترینش فکم هست
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه نتونه و زورش به من و عزیزانم و یه مورچه هم دیگه نرسه و دیگه پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومون نبره و خسیس و شکاک برامون نباشه و دیگه به زور شوهرمون نده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 و تو رو خدا دعا من و خواهرم ازدواجای خیلی عالی کنیم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام بدم و انشالله عید نوروز ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 تو رو خدا به مادرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و خواهرم و بنده سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوش شانسی و خوشبختی و عمر خیلی طولانی بده 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ کس زیر آب من و عزیزانم رو نزنه و هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و هیچ وقت سر هیچی من و عزیزانم زیر سوال نریم و هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کوچیک و بی اعتبار کنه😭.