2777
2789
عنوان

بی بی منفی و حالت تهوع😢

3859 بازدید | 25 پست

بی بی م منفیه ولی انگار یکی داره با دست معده مو بهم میزنه خیلی بی حوصله م خدا کنه اگه خبری نیست زودتر پری شم دو روز عقب انداختم 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک بیبی چیه.برای حالت تهوع زوده

روژان،آره احتمالا برا پریودیه یا قرص متفورمینه که میخورم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
آش نخورده ودهن سوخته 😕

😂😂😂😂

عزیزم اگر هم باردار باشی فک نکنم به این زودی حالت تهوع داشته باشی. حالت تهوع بارداری معمولا از هفته ...

احتمالا تلقینه یا مال قرص متفورمینه 

خواهرشوهرمن چندباااااار بی بی زد همش منفی بود ولی باردار بود..ان شاالله برای شماهم همینطور باشه

ان شاالله توکل به خدا،منم تا دوشنبه پری نشدم میرم آزمایش مردم تا خدا چی بخواد حالا من لک هم دیدمو و خبری نیست😂😂😂

با اجازه استارهر.. منم بی بی زدم و منفی بود و شروع کردم ب خوردن قرص ال دی چون مبخوام برم کربلا.. اما میرسم باردار باشم چون خیلی حالت تهوع و سرگیجه و کسلی دارم.. میتونه واسه خوردن قرص باشه یا نه

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥