2777
2789
عنوان

بی بی منفی و حالت تهوع😢

3859 بازدید | 25 پست

بی بی م منفیه ولی انگار یکی داره با دست معده مو بهم میزنه خیلی بی حوصله م خدا کنه اگه خبری نیست زودتر پری شم دو روز عقب انداختم 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک بیبی چیه.برای حالت تهوع زوده

روژان،آره احتمالا برا پریودیه یا قرص متفورمینه که میخورم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
آش نخورده ودهن سوخته 😕

😂😂😂😂

عزیزم اگر هم باردار باشی فک نکنم به این زودی حالت تهوع داشته باشی. حالت تهوع بارداری معمولا از هفته ...

احتمالا تلقینه یا مال قرص متفورمینه 

خواهرشوهرمن چندباااااار بی بی زد همش منفی بود ولی باردار بود..ان شاالله برای شماهم همینطور باشه

ان شاالله توکل به خدا،منم تا دوشنبه پری نشدم میرم آزمایش مردم تا خدا چی بخواد حالا من لک هم دیدمو و خبری نیست😂😂😂

با اجازه استارهر.. منم بی بی زدم و منفی بود و شروع کردم ب خوردن قرص ال دی چون مبخوام برم کربلا.. اما میرسم باردار باشم چون خیلی حالت تهوع و سرگیجه و کسلی دارم.. میتونه واسه خوردن قرص باشه یا نه

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥