2777
2789
خب دلیلش؟فکر نمیکنی خانما چون میترسن بیشتر رعایت میکنن؟

ن ربطی ب ترس نداره ب نظر من

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم اکثر تصادفا با راننده های مرده.وهمچنین دور از جون آمار فوتی.

از ترسش بجای ترمز پاش رو گذاشت رو گاز و زد به ماشینم 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

🤣🤣🤣

فکرش رو بکنید از ترس فرمون رو ول کرد و بجای ترمز پاش رو گذاشت رو گاز

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بیشتر حواسشو هس رعایت میکنن محتاطن کارای عجیب غریب نمیکنن

یه سری پشت چراغ قرمز بودم جلویی نرف جلو 

پشت سرهم زد بهم خانمی بود گفت جرا نرفتی جلو؟ گفتم میبینی که ماشین هستش 

خلاصه بازم‌طلبکار بود و من خنده خنده من رفتم گفتم اشکال نداره زدی 

رفتم چهارراه بعدی دیدیم همون ماشین جلویی دوباره ایستاده و نمیره دیدیم ای وای اینم که خانمه 

گفتم تورا به جان اون سایت قسمت میدم برو یکی نزنه به من از سر تو 

بنده خدا تازه خریده بود بلد نبود خاموش می‌کرد 

تا یکی از برادران همیشه در صحنه آمدن و واسش روشن کردن و رفتن جلوتر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

فکرش رو بکنید از ترس فرمون رو ول کرد و بجای ترمز پاش رو گذاشت رو گاز

من اتقد دیدم ازینا بخدا میمیدم ازخنده🤣🤣🤣عروس خاله ی خودم داشت توی جاده میرفت همش خط وسط رو نگا میکرد شوهرش گفت جلوتو نگاکن ن خطارو گفت ااع نمیدوتستم باید جلورو نگاکنم وای پوکیدیم حساب کن مثلا ته خط میرفت توی دره 🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اره دیدم آقایون راه به هم نمیدن انگار پیسته لج و لجبازی میشه.

لج که تا دلت بخواد هست 

ولی راننده لجوج جز حرفه ای ها نیست جز کم خردان است

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه سری پشت چراغ قرمز بودم جلویی نرف جلو پشت سرهم زد بهم خانمی بود گفت جرا نرفتی جلو؟ گفتم میبینی که ...

😅😅😅خو این مسایل ممکنه برا همه پیش بیاد 😁

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ای بابا🤕

بله اینطوریاست 

بازم خوبه من چیزیم نشد 

ای بابا🤕

شاید تو رانندگی خانما رعایت کنن ولی اینجور مواقع ترس بهشون غلبه میکنه و نمیتونن درست تصمیم بگیرن