2777
2789
خانوما

خانما قوانینو بهتر رعایت میکنن ولی اقایون دست فرمون بهتری دارن نترس ترن

خستگی فقط توی تن نیست، گاهی توی دل جا خوش میکنه...'🖤وآسهِفَرآموشکردَنِیهِسریچیِزآ،بایَدمُرد؛......🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانما قوانینو بهتر رعایت میکنن ولی اقایون دست فرمون بهتری دارن نترس ترن

بله درسته 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
😅😅😅خو این مسایل ممکنه برا همه پیش بیاد 😁

یه سری پشت چراغ قرمز بودم پام از ترمز برداشتم دیدم یه ۲۰۶ خانمی بود از پشت بهم زد 

گفتم چرا زدی ؟ البته با لبخند ها من اصلا آدم عصبی نیستم 

گفت تو زدی 

گفتم من جلوتم شما زدی 

گفت تو عقب اومدی زدی 

دیدیم راست میگه پام‌از ترمز برداشته بودم تطابق دادم با ماشین کناریم من رفتم کمی عقب تر خورد بهش 

گفتم معذرت گفت اشکال نداره برو خدا نگهت داره واس زن بچه ت 

با همین مهربانی صحبت کنی راحت میشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

😂😂😂بیچاره.خب شما از دلش در اوردی ارومش کردی یا فکر خسارات بودی؟😂

پنج میلیون ضرر زد بهم 

از ماشین که پیاده نمیشد از ترسش 

تا شوهرش اومد 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

یه سری پشت چراغ قرمز بودم پام از ترمز برداشتم دیدم یه ۲۰۶ خانمی بود از پشت بهم زد گفتم چرا زدی ؟ الب ...

اگه قضیه برعکس بود اقایونی هستن ک اصن کوتا نمیان

دور از جون شما کف خیابونا از ادمای بیشعور  پره 

ولی تعداد راننده های اقا که تو‌جاده خانوما رو اذیت میکنن از  داخل شهر بیشتره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
😂😂😂

۵ دقیقه معطل شدیم سرش 

من میگفتم زدی اشکال نداره 

اون میگفت نه تو چرا نرفتی جلو 

هر کی رد میشد دست از دل می‌گرفت و میخندیدی 

یکی گفت بهش رحم کن کمتر خسارت بگیر 

یکی گفت پوستش بکن بیشتر ازش بگیر تا طلبکار نباشه 

هر کی یه چی گفت 

آخر سر که قانع شد خودش مقصر هست و بدون معذرت خواهی رفتیم و گفتم برو به سلامت

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد