2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بعدش چی

دختر بچه تا هفت سالگی با مادره بعدش تا نه سالگی میره پیش پدرش و در سن 9 سالگی خودش تصمیم میگیره که پیش مادر باشه یا پدر

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
خدا بااینکه من هنوز عاشقشم ولی منو فراموش کرده ولم کرده 

شما الان به هر دلیلی ناراحتی باید فقط به اینده دخترت فکر کنی اگه به خودکشی فکر کنی یعنی خوخواه ترین ادمی یعنی میری وبچتو تنها میذاری

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
چرا نمیتونی دلم میخواست  کنارت بودم وسرت داد میزدم  میگفتم قوی باش   فقط میگم   ...

نه الان بهترم دیشب حالم خیلی داغون بود حرفاش آتیشم زد تصمیممو گرفتم میخوام بمونم باهاش بجنگم البته نه با دعوا میخوام رو صبرم کار کنم میخوام بمونم تا بعدها به دخترم نگن مادرت مشکل داشت میخوام بمونم تا منو ببینه بفهمه حرفای باباش همه الکیه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تو خيلى بهش اهميت ميدى آره؟؟؟

به کی به خدا؟؟؟؟اگه منظورت خدامه تو همه کارام اول خدارو میبینم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تقدیم به استارتر عزیز وزیبا💐🌹🌷😘

قربونت برم عزیزم ممنون از مهربونیت

سلام .پس این چیه ؟؟؟؟؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/1667839/شوهرم-دوستم-داره-منم-دوسش-د ...

اره دوستم داره دروغ نمیگم ولی حرفاش و نیشو کنایه هاش خیلی زیاده

سلام .پس این چیه ؟؟؟؟؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/1667839/شوهرم-دوستم-داره-منم-دوسش-د ...

این تاپیکو بخون مزمونش ربطی به عشق و علاقه نداره اصلا ولی اره من همسرمو دوست دارم همسرمم از لحاظ خرید و پول دادن چیزی کم نمیزاره ولی محبتشو نشون نمیده همش زخم زبون میزنه بهم از این لحاظ عزیزم من اصلا آدم دروغ گویی نیستم

نه الان بهترم دیشب حالم خیلی داغون بود حرفاش آتیشم زد تصمیممو گرفتم میخوام بمونم باهاش بجنگم البته ن ...

کاری خوبی میکنی دوستم  

خدا کمکت کنه 😍😍🤗🤗

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
منم فکرمی کردم لر هستید من لربختیاری هستم ولی اصلیتمون به لک لرستان بر می گرده خوشحال شدم از اشنایتو ...

همچنین مرسی عزیزم😍😍

بختیاری ها  خیلی عزیزن 

آره خیلیا تو سایت فک کردن  لر هستم😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده