2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 100 پست
عزیزم تاپیکت رو نترکون  بیام‌ بهت سر بزنم😟😟

چیکار کنم خود خدا جونمو بگیرهنه خودکشی

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دیگه برو خونه مادرت ولی ترو خدا دیگه برنگرد اگه هم خواستی برگردی شرط بزار بره پیش روانشناس

من اگر برم دیگه برنمیگردم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من تا یه سال پیش بهم شوک عصبی وارد میشد بیهوش میشدم دکتر گفت اگه کسی ببدارت نمیکرد انگار خواب بودم خ ...

وقتی خانوادت حمایتت میکنن 

چرا نمیری  

بخدا به دخترت ظلم میکنی  

فردا برو خونه ی بابات  و بگو اومدم واسه همیشه 

دخترت  ۷ سال پیش توهست بعدش مدرسه میره  

وهمش بهانه ی تو رو میگیره مطمئن باش  

مثل سگ پشیمون میشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
وقتی خانوادت حمایتت میکنن  چرا نمیری   بخدا به دخترت ظلم میکنی   فردا برو خونه ی ب ...

گمیتونم نمیتونم ولش کنم اینکه یه روزی ازم بگیرش فکرش دیوونم میکنه

من اگر برم دیگه برنمیگردم

شما چررااااااااا باید خودت رو بکشی 

واون  مثل یه آشغال بمونه  وزدگی کنه 

تو لایق بهترین ها هستی   تو یک انسان هستی ارزش داری 

ویک مادر هستی  و خدا بهت  یه گل داده  تو باید مراقب هردوتاتون  باشید

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
شما چررااااااااا باید خودت رو بکشی  واون  مثل یه آشغال بمونه  وزدگی کنه  تو لا ...

خدا بااینکه من هنوز عاشقشم ولی منو فراموش کرده ولم کرده 

گمیتونم نمیتونم ولش کنم اینکه یه روزی ازم بگیرش فکرش دیوونم میکنه

چرا نمیتونی دلم میخواست  کنارت بودم وسرت داد میزدم 

میگفتم قوی باش  

فقط میگم  دوست داری  نباشی فردا  زیر دست  یه روانی دیگه بیفته واونم بگه باید مثل مادرم   برم خودمو بکشم 

اگه مادری یا میمونی  تلاش میکنی 

یا میری  طلاق میگیری واز دور مراقبش میمونی

اصلا رفتی دادگاه  که بگن  شوهر شما لایق پدری هست

خدا بااینکه من هنوز عاشقشم ولی منو فراموش کرده ولم کرده 

خدا هم تو رو دوست داره 

داره امتحانت میکنه 

الان من  خانوادم  تردم کردن  پیش خانواده ی شوهرم  خار شدم   بخدا به خاطر کاراشون  مریض شدم 

ولی اشتباه کردم  باید اول  مراقب خودم باشم حتی اگه بمیرم خیلیا  شاید فوقش یک ماه دلشون بسوزه ولی   من لایق بهترین ها هستم

عزیزم لچک مال لر هاست لر هستی

نه عزیزم  من کوردم 

لچک مثل شنل هست تو کوردی 

تو سایت همه فک میکنن لر هستم 😉😉

عزیزم لچک مال لر هاست لر هستی

شما لک  هستین؟؟

منم فکرمی کردم لر هستید من لربختیاری هستم ولی اصلیتمون به لک لرستان بر می گرده خوشحال شدم از اشنایتون موفق باشید عزیزم🌷

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت