2777
2789
عنوان

دوست دارم همچی ول کنم و برم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 51 پست
تازه من کلی رعایت میکنم تو موقعیت قرارش ندم از همه بدترش اون خطی بود که تایپ کردم پاک کردم خوندی؟

نه عزیزم 

منم همینم همش باید مواظب باشم تو موقعیت قرار نگیره بنظرم ذره ذره داریم تباه میشیم نمیشه که همش تو استرس باشیم 

شوهر من گیم میزنه فوش های ناموسی ناجور میده بهش میگم خونه حرمت نداره حضور من حرمت نداره ؟ میگه هندزفری بزن 

منم موندم چیکار کنم واقعا دارم رنج میکشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم منم همینم همش باید مواظب باشم تو موقعیت قرار نگیره بنظرم ذره ذره داریم تباه میشیم نمیشه که ...

بچه داری ؟ببرش مشاور بزور

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بعد اون روزی اینقدر داد و بیداد کرد همسایه ها شنیدن روم نمیشه برم بیرون از خونه

همسایه من که عادت کرده بنده خدا این صداش میره بالا همسایه درو باز میکنه گوش میده فوش هاش تموم میشه صدای در همسایه رو میشنوم میبنده میره خونشون 😂 

دو دیقه بعد میاد سرمو میبوسه دست و پامو میبوسه میگه ببخشید عصبی شدم کلی زبون میریزه 

متنفرم یعنی تا کی باید ببخشم ؟ من که نمیخوام هیچوقت بچه دار بشم 

بچه داری ؟ببرش مشاور بزور

نه حالا شما مذهبی هستی دوس ندارم ناراحتت کنم ولی ناخواسته باردار شدم خدا شاهده فقط بخاطر همین بددهنیش بچمو سقط کردم ناخواسته باردار شدم 

نمیخوام بچه دار بشم بچه داشتن لیاقت میخواد 

من دوس ندارم بچمو تو این محیط بزرگ کنم هیچوقت نمیخوام ازش بچه داشته باشم

همسایه من که عادت کرده بنده خدا این صداش میره بالا همسایه درو باز میکنه گوش میده فوش هاش تموم میشه ص ...

ببین برا من قبلا معذرت خواهی میکرد الان بدهکارشم هستم 

تا بچه نداری حتما ببرش مشاور حتما الان بهتره کمک میکنه تکنیکم بخودت میدن 

من الان بچه ام بد دهن شده همجا خجالت میکشم

الان فکری کن وگرنه مثل من میشی ضمننا شک کنه چیزی مصرف داره یا نه 

شوهر من اینجور الان مطمئن ی چیز مصرف میکنه سیگار ک مطمئن شدم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نه حالا شما مذهبی هستی دوس ندارم ناراحتت کنم ولی ناخواسته باردار شدم خدا شاهده فقط بخاطر همین بددهنی ...

نه عزیزم مذهبی باشم خدا که نیستم..

خدا ان شاءالله از تقصیرت بگذره اگر بجه نمبخوای سفت و سخت جلوگیری کن چون متاسفانه عواقب داره ...

حتما مشاور برو مشاور تم مذهبی بهتره

ببین برا من قبلا معذرت خواهی میکرد الان بدهکارشم هستم تا بچه نداری حتما ببرش مشاور حتما الان بهتره ک ...

سیگار که میکشه ولی فکر نکنم چیزی مصرف کنه آخه ظاهرش نشون نمیده 

چجوری میشه فهمید؟ 

صد سال نمیاد مشاوره

سیگار که میکشه ولی فکر نکنم چیزی مصرف کنه آخه ظاهرش نشون نمیده چجوری میشه فهمید؟ صد سال نمیاد مشاوره

برا منم مجبورش کردم دوجلسه خودت برو اونم میاد 

ببین من فکر نمیکردم اهل سیگارم باشه اما سیگار ک دیدم مطمئنم قرصی جیزی استفاده داره چون یبار خوبه یبار بده و احتمال از اول بوده من نمیدونستم

برا منم مجبورش کردم دوجلسه خودت برو اونم میاد ببین من فکر نمیکردم اهل سیگارم باشه اما سیگار ک دیدم م ...

خدا مشکلمونو حل کنه فقط همین من که جدیدا هیچ واکنشی نشون نمیدم کلا ناامیدم خودمو با کتابام و کلاس شنا سرگرم کردم ولی واقعیت همیشه حس میکنم یه حفره خالی تو قلبمه گاهی میگم شاید خواب باشم یهو بیدار شم ببینم همه چی خوبه 

من تو جیباش چیزی ندیدم منو به شک انداختی

خدا میدونه 

ولی ببین چشاش قرمز میشن یهو فاز خنده و اینا میگیره

گل خیلی رواج پیدا کرده بین همه

خدا مشکلمونو حل کنه فقط همین من که جدیدا هیچ واکنشی نشون نمیدم کلا ناامیدم خودمو با کتابام و کلاس شن ...

منم اینجور بودم.اما قلبم با خدا پر کردم فقط نمیدونم باید تو این زندگی بمونم یا نه

2790
2778
2791
2779
2792