2777
2789
عنوان

دوست دارم همچی ول کنم و برم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
همون مذهب تموم هدفش این هست که آدما شاد باشن قلبشون آروم باشه پس سختش نکن بگو خداروشکر که رابطه بچم ...

عزیزم مشکلاتش شدیده نمیخوام فقط بگم 

من از درون خودم شاد خیلی از اون شادترم ولی اون خیلی خط قرمز همچی رو رد میکنه اول که ازدواج کردم اون مثلا ظاهرش مذهبی بود من یه دختر بی حجاب بودم اما تو نگو اون ظاهرش گندابه من خیلی باطنن مقید به همچی بودم فقط حجایم درست نبود بعدا کم کم با تحقیقات اونم درست کردم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
همون مذهب تموم هدفش این هست که آدما شاد باشن قلبشون آروم باشه پس سختش نکن بگو خداروشکر که رابطه بچم ...

رابطه اش خوبه اما خیلی بد دهنه با من بچه حرمت به بزرگتر یاد نمیگیره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا دوست دارم ولش کنم برم تا طلافم رفتم پسرم حمله عصبی شد پشیمون شدم ..منتها دوست دارم ول کنم برم اص ...

منم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده شوهرم به شدت آزادن اما برام مهم نیست اگه فقط مشکلت اختلاف عقیده هست واقعا داری اشتباه میکنی اگه شوهرت بد اخلاق نیست دست بزن نداره بچتو دوس داره بیخیال مذهب و حاشیه باش تو عبادت کن هرکاری که بهت آرامش میده انجام بده ولی آرامش رو از بچه نگیر چون حقشه 

از امام رضا میخوام اگر این شوهر من آدم درستی نمیشه هرجور شده از من شرش دور کنه یا بهم صبر بده

منم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده شوهرم به شدت آزادن اما برام مهم نیست اگه فقط مشکلت اختلاف ...

خوندی پاک کردم کلی مشکل داره 

عزیزم مشکلاتش شدیده نمیخوام فقط بگم من از درون خودم شاد خیلی از اون شادترم ولی اون خیلی خط قرمز همچی ...

درکت میکنم حتما مشاور برو منم یسری چالشای ذهنی دارم ولی جدیدا تصمیم گرفتم برم مشاور چون آدم بعضی وقتا گیج میشه مشورت گرفتن از این و اون بدتر آدمو گمراه میکنه

منم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی خانواده شوهرم به شدت آزادن اما برام مهم نیست اگه فقط مشکلت اختلاف ...

حالا من خانواده خودم آزاد بودن گیر نبودن این خانواده ش مذهبی الکی که مثلا فقط حجاب ولی غیبت دو بهم زنی تهمت حسادت رقابت غرور همچی توشون هست فقط صرفا ظاهر بودن 

برا این من گول خوردم گفتم من که درونن عاشق مذهبم بزار با این ازدواج کنم بعد ازدواج دیدم حتی غسلم نمیکنه

من فقط حجابم خوب نبود اما غسل نماز روزه ام سرجاش بود تا کم کم محجبه شدم با کلی تحقیق وگرنه خانواده من هبچ کدوم محجبه نیستن

درکت میکنم حتما مشاور برو منم یسری چالشای ذهنی دارم ولی جدیدا تصمیم گرفتم برم مشاور چون آدم بعضی وقت ...

اره رفتم یه مشاور مذهبی خدا کنه درست تشخیص بده مشکلم اینه اونجا بردمش هر کاری که کرده هم گردن نگرفت

درکت میکنم حتما مشاور برو منم یسری چالشای ذهنی دارم ولی جدیدا تصمیم گرفتم برم مشاور چون آدم بعضی وقت ...

دیگه نمیدونممشاور تشخیص داد این دروغ میگه یا ن 

رابطه اش خوبه اما خیلی بد دهنه با من بچه حرمت به بزرگتر یاد نمیگیره

شوهر منم خیلی بددهنه همش از سر عادته بنظرم درست نمیشن شخصیتشون دیگه شکل گرفته به شدت دوسم داره بخاطرم حاضره از همه بگذره از همه ولی کاش این اخلاقشم خوب بود منم خیلی تو اذیتم 

شوهر منم خیلی بددهنه همش از سر عادته بنظرم درست نمیشن شخصیتشون دیگه شکل گرفته به شدت دوسم داره بخاطر ...

تازه من کلی رعایت میکنم تو موقعیت قرارش ندم از همه بدترش اون خطی بود که تایپ کردم پاک کردم خوندی؟

شوهر منم خیلی بددهنه همش از سر عادته بنظرم درست نمیشن شخصیتشون دیگه شکل گرفته به شدت دوسم داره بخاطر ...

بعد اون روزی اینقدر داد و بیداد کرد همسایه ها شنیدن روم نمیشه برم بیرون از خونه

من استاد شجاعی گوش میدم خیلی حالم خوب میشه استاد عزیزم هم همینطور

حالا من خانواده خودم آزاد بودن گیر نبودن این خانواده ش مذهبی الکی که مثلا فقط حجاب ولی غیبت دو بهم ز ...

منم مامان بابام نفر اول مسجد پشت امام جماعت نماز میخوندن اما خودم بلد نیستم نماز بخونم و تو عمرم غسل نکردم برام مذهب هیچوقت مهم نبود کنجکاو نبودم در موردش حجابم ندارم 

میدونی ماها نمیتونیم همو درک کنیم منظورم مدل همدیگرو 

من فقط آرزو دارم شوهرم بددهنی نکنه همین اما حس میکنم آرزوی محاله چون کسی که چهل ساله بنظرم تغییر نمیکنه دیگه 

حالا جالبه شوهرم معتقده خیلی 

دقیقا بر عکس شماست زندگیم

اره رفتم یه مشاور مذهبی خدا کنه درست تشخیص بده مشکلم اینه اونجا بردمش هر کاری که کرده هم گردن نگرفت

شوهر من عمرا بیاد باز خوبه شوهرت میاد گوش بده شاید بعدا یا کم کم روش تاثیر بذاره 

اصلا مشاوره رو قبول نداره میگه حوصله حرفای کلیشه ای شونو ندارم