2777
2789
عنوان

دوست دارم همچی ول کنم و برم

396 بازدید | 51 پست

همچی شوهر و زندگی همچی ول کنم برم بغل امام رضا ساکن شم خادم شم کلااز همه بکنم و برم 

کاش میشد 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت امام رضا راضیه ؟

نمیدونم والا راضیه من با یه ادم نادرست زندگی کنم یا نه گیر پسرمم فقط

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من خادم امام حسین شدم‌ میخوام همینکارو کنم‌برم دیگه برنگردم

چطور شدی ؟

من عاشق امام حسینم هستم اما کشور غریب کلا نمیتونم

من تجربه زندگی خارج از کشور داشتم زبانم خوبه مشکلی ندارم

خب خوبه منتها من هواشم بهم نمیسازه نمیدونم چرا میرم کربلا خیلی بی قرار میشم قربون آقا بشم شنیدمکربلا ۲روز بیشتر نمونید البته کسی که بخواد خادم شه لابد فرق داره 

هر وفت رفتم زیارت دو روز بیشتر نموندم

مشکلت چیه عزیزم

زیاده کلا دلی به این شوهرم ندارم هرکار بگم کرده دیگه نمیخوتم تکرارشون کنم بخاطر همینم وابستگی بهش ندارم اما پسرم خیلی بابایی هست‌..

فعلا مشاوره رفتم ی جلسه ببینم چی میشه 

دو تا دنیا متفاوتیم 

من مذهبیم اون هر کار غیر اخلاقی براش آزاده

زیاده کلا دلی به این شوهرم ندارم هرکار بگم کرده دیگه نمیخوتم تکرارشون کنم بخاطر همینم وابستگی بهش ند ...

همون مذهب تموم هدفش این هست که آدما شاد باشن قلبشون آروم باشه پس سختش نکن بگو خداروشکر که رابطه بچم با پدرش خوبه 

مشکلت چیه عزیزم

کلا دوست دارم ولش کنم برم تا طلافم رفتم پسرم حمله عصبی شد پشیمون شدم ..

منتها دوست دارم ول کنم برم اصلا ریختشو نبینم قول داده درست شه دوباره زیر زیرکی کارش میکنه نه اینکه برام مهم باشه نه فقط بدم میاد فکر میکنه من خیلی خرم اون زرنگه