2777
2789

تا دلت بخواد و بی دلیل...من کلا خیلی دلم برای مامانم تنگ میشه تو بارداری قبلا اصلا اینجوری نبودم😂 یهو دچار غم غربت میشم در صورتی که قبلا هرگز اینجوری نبودم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دلت بخواد و بی دلیل...من کلا خیلی دلم برای مامانم تنگ میشه تو بارداری قبلا اصلا اینجوری نبودم😂 ی ...

دقییییقا منم هرشب گریه میکنم به شوهرم میگم دلم برامامانم تنگ شده اونم طفلک هی میگه عزیزم ی خونه پیششون میگیرم غصه نخور....

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

اووووووووه تا دلت بخواد در ماه ب غیر از جند روز بقیش با گریه سر میشد ..ولی با این تفاوت ک برا من با دلیل بود😔هدارو شکر ب ا شما بی دلیل و از رو هورمونای باردریه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
دقییییقا منم هرشب گریه میکنم به شوهرم میگم دلم برامامانم تنگ شده اونم طفلک هی میگه عزیزم ی خونه پیشش ...

باز شما چاره داری من چی بگم که اینقدر  دورم😂مامانم ماه دیگه میان دلم به این خوشه زایمان کنارم هستن 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
18

به سلامتی عزیزم سعی کن بیکار نمونی ...تا ماه ۶ انگار آدم بدتره حالش از نظر بهم ریختگی هورمون بعدش بهتر میشی دردهای سنگینی شروع میشه😍🤣

باز شما چاره داری من چی بگم که اینقدر  دورم😂مامانم ماه دیگه میان دلم به این خوشه زایمان کنارم ...

من شب جمعه ها از وقتی باردارم میام خ مامانم اینا میخابم...خیلی ارامش میگیرم...کلا کنار مامان بابام ارامش عجیبی دارم...خدایا شکرت...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
من شب جمعه ها از وقتی باردارم میام خ مامانم اینا میخابم...خیلی ارامش میگیرم...کلا کنار مامان بابام ا ...

خوش به حالت چقدر عالی...