2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایران نیستم ترجیح میدم وارد جزیات نشم ممنون که درک میکنی

ببخشید عزیزم اگر حوزه خاورمیانه و کشور عربی هستید میشه یه سوال بپرسم؟

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

ایران نیستم ترجیح میدم وارد جزیات نشم ممنون که درک میکنی

مرسی عزیزم.. تو ایران نمیشه یاهو مسنجر رو نصب کرد. میشه نصب کنید ببینم خارج از ایران میشه نصب کرد یا نه

نبستم الان ولی قبلا مدتی زندگی میکردم

درسته ممنون من میخواستم بپرسم واسه مهاجرت که ایا کشور های عربی مناسبن یا ن؟

درسته ممنون من میخواستم بپرسم واسه مهاجرت که ایا کشور های عربی مناسبن یا ن؟

ببین بستگی به خودت داره میتونم بگم از لحاظ امنیت دبی خوبه میشه خوب پول درآمد فرصت شغلی خوبی داره اما خب میدونی نظرات مردم نباید حرف مردم برات مهم باشه هیم لینکه چون ریشه اسلامی دارند هنوز مثل یسری محددویت ها داره نه از لحاظ قانونی از لحاظ فرهنگی و اکثر مواقع قانون فقط قانون بیشتر فرهنگ عمل میکنه  و اینکه متاسفانه نظر بعضی از مردم اونجا هم مثل نظر مردم ما راجب خانوم ها ایرانی و خب این میتونه اذیتت کننده باشه اگه کارفرما آقا باشه 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

ببین بستگی به خودت داره میتونم بگم از لحاظ امنیت دبی خوبه میشه خوب پول درآمد فرصت شغلی خوبی داره اما ...

ممنون ازتون برادرم میخواد با رشته پرستاری مهاجرت کنه پذیرش شده واسه اون پرسیدم .. خیلی مرسی ازتون

ممنون ازتون برادرم میخواد با رشته پرستاری مهاجرت کنه پذیرش شده واسه اون پرسیدم .. خیلی مرسی ازتون

نگران نباشید برای آقایون شرایط خوبه 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...