2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین خودش کیست ها رو اب میکنه اصلا داروی تحریک تخمدان نیست. متفورمین داروی ثابت تخمدان پل ...

بله برای کسی که پلی کیستیکه آره. ولی من یه کیست چهارسانت داشتم، که باعث شد متورم تر شه و حتی چون در شرف ترکیدن بود میخواستن جراحیم کنن. کیستهای اینجوری اول باید برطرف شن بعد داروی تخمکگذاری رو استفاده کرد.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘
خب دیگه پلی کیستیک با کیست ساده جریانش فرق داره

پلي كيستيك بدتره

تو بعضي از خانوما درمان نميشه و باعث نازايي ميشه چون فوليكول ها نارس هستن و باعث كيستهاي ريز ميشن

اما كيست هاي معمولي درمانش راحتتره

من اين مشكلو داشتم ك بعدش حامله شدم

پلي كيستيك بدتره تو بعضي از خانوما درمان نميشه و باعث نازايي ميشه چون فوليكول ها نارس هستن و باعث ك ...

بحث راحت یا سخت تر بودن درمانش نیست، بحث متفاوت بودن راه درمانه. من دو سال پیش هم کیست کارکردی داشتم اونم چهارسانت بود با یکی دو ماه عرق رازیانه خوردن و پیاده روی درمان شد. ولی گاهی بعضی کیستها که بهشون کیست شکلاتی هم میگن ماندگارترن و بعد از چندماه از بین نمیرن اینا رو باید با قرص های جلوگیری درمان کنی. 

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘
پلي كيستيك بدتره تو بعضي از خانوما درمان نميشه و باعث نازايي ميشه چون فوليكول ها نارس هستن و باعث ك ...

بله میدونم من خودم پلی کیستیک شدم

ولی داروهایی پلی کیستیک با کیست ساده متفاوته

دقیقا همون طور ی دوست دیگه مون گفت نباید داروهای تحریک تخمدان مصرف کنن و فراسیون باعث تحریک تخمدان و بزرگ تر یا زباد تر شدن گیست میشه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
سلام خانما من 21سالمه دو روز پیش سونو دادم گفت ک کیست 7سانتی دارم الانم خیلی استرس دارم که اصلا کیست ...

سلام شما کیستتون برطرف شد؟

من 23سالمه وامروز متوجه شدم کیست 70 میلی متری دارم خیلی نگرانم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید