2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 55 پست
ارهههه كلا اين كمك ميكنه ب تخمك گذاري

خب اونای که کیست تخمدان دارن نباید تخمک گذاری بشه تو تخمدون هاشون وگرنه همون تخمک ها کیست میشه

بخاطر همین برای کیست قرص ضد بارداری میدن

قرص ضد بارداری از تخمک گذاری جلو گیری میکنه

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط شبا موقع خواب اگه سر یه ساعت باشه بهتره  فقط وفقط یادت باشه که فراموش نکنی  هر شب ...

مرسی عزیزم خیلی اطلاعات خوبی دادی بهم یک جای دیگه هم شنیده بودم ال دی بهتر از قرصای دیگس 

مرسی عزیزم خیلی اطلاعات خوبی دادی بهم یک جای دیگه هم شنیده بودم ال دی بهتر از قرصای دیگس 

این عرق فراسیون که دوست مون گفت اصلا نخور که کیست ها بدتر میشه

این عرق برای کسایی که باردار نمیشن و تخمک هاشون ضعیفه یا باز نمیشه خوبه برای کیست بدتره

بالارو بخونيد نوشتم خودمم كيست تخمدان داشتم

نوع کیست با کیست متفاوته

وگرنه همه میدونن برای کیست ها نباید داروی تحریک تخمدان استفاده کرد

قربونت 

یادت باشه سنگین بلند نکنی تند تند حالت دویدن راه نری پله آهسته بالا و پایین کن کلا مواظب باش بعد از ۳ ماه هم یه سونو دیگه برو که ببینی چه خبره 

خواص اين عرقو بخوني متوجه ميشي از بين برنده كيست هستش من خودم نتيجه رو ديدم

چی بگم والا، من با وجود کیست دکتر بهم متفورمین داد. تا مرز مردن هم پیش رفتم. بعد یه دکتر دیگه رفتم بهم گفت تا کیست داری نباید دارو های تحریک تخمدان استفاده کنی. کیستها متورم و دردناک میشن.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘
چی بگم والا، من با وجود کیست دکتر بهم متفورمین داد. تا مرز مردن هم پیش رفتم. بعد یه دکتر دیگه رفتم ب ...

متفورمین خودش کیست ها رو اب میکنه اصلا داروی تحریک تخمدان نیست.

متفورمین داروی ثابت تخمدان پلی کیستیک هست.

کلومیفن یا لترزول برای تحریک تخمدان هست