لطفا نگید کار کردن یا ورزش چون من حتی حال بلند شدن از رخت خوابم ندارم
قرص پرانول،کلومی پرامین،پوکساید و تریفلوئوپرازین درمانم نکردن،آسنترا هم بهم نمیسازه
نمیدونم چی کار کنم😔
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا میزد به اعصابم خوابای وحشتنااااک میدیدم باهاش افسردگیم صد برابر شد
ولی ای سیتالو عالی بود ، خدا خیر بده دکتر معالجه رو
ولی بدون تجویز دکتر استفاده نکنین
🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال . . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
افسردگی باید ریشع یابی کردبیین دلیل اصلی افسردگیت چیه دارو ورزش موزیک اینا مثل این هست که تو سرماخور ...
نمیدونم کدومشه حتی...
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
رفتم متخصص اعصاب و روان الان هم دارو میخورم، اینا که میگن باورزش و تفریح درست شده مطمئن باش افسرده ن ...
دقیییقاااا🥲😭
افسردگی دارم قرص نمیخورم بیشتر وقتا تقریبا هرروز فقط گریه میکنم و از خدا کمک میخوام ایشالله که بهتر ...
ممنونم عزیزم،خدا کنه😭واقعا کم آوردم ،بقیه رو هم خیلی زجر میدم و احساس گناه دارم همش
مردد بودم بگم یا نه . . .ولی من با نزدیک شدن به خدا 🥲
من با افسردگی و عصبی بودن دارم از خدا دور میشم اتفاقا
همش بقیه رو اذیت میکنم ،خدا منو ببخشه ولی حوصله نمازم ندارم به زور میخونم
وای افسردگی خیلی بده من ماه اول بارداریم افسردگی شدید گرفته بودم . هورمونام بهم ریخته بودند، و نمیدونستم باردارم . ارزوی مرگ میکردم زنگ زدم یک شب به تلفن گویا یه روانپزشک باهام رایگان صحبت کرد مال بیمارستان روزبه بود تلفنش یادم نیست، حالم خوب شد انقدر این دکتر خوب بود که به من گفت برو تست بارداری بده ، خیلی غیرطبیعی بهم ریختی
من کارم به لیتیوم هم کشید :)هیچ بنی بشری نمیدونه چه زجری کشیدم تا غول افسردگی رو درمان کنم به خدا اگ ...
خداروشکر که تونستید،شدیدا درک میکنم چقدر عذاب کشیدین...