2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی رو تجربه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 77 پست
عزیزم تروخدا نگو باید من خودم روزی هزار بار اینو میدونم این حرف برای ادم افسرده میشه نشخوار فکری با ...

دقیقا من همش نخواهم فکری دارم همش خودمو سرزنش میکنم ،از خودم بدم میاد

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

ماله من خفیفه قبلا زیاد بود رفتم دکتر کلی دارو داد نسخه انداختم دور نگرفتمشونون اون داروها خودشون قضیه رو بدتر میکنن به نظرم

بعدش کم کم به لطف خدا درست شدم بیشتر سمت معنویات رفتم و خودمو رها کردم از گذشته 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۸ ام خواهرمیفهمم چی میگیمطمئنم الان فشار کنکورم اضافه شده و تلاشی نمیتونی بکنی ؟

اره دقیقا😭

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

من یه مدت افسردگی حاد گرفتم بعد یه اتفاق بد تو زندگیم

فقط با نزدیک شدن به خدا تونستم سر پا شم 

الان همون دختر سابقم با ورژن قوی 

💕🧚‍♀️                                               

میدونی مطمعنمعزیزم اون زخم باید پانسمان شه بدنت داره خودش با افسردگی نشون میده یجوری الارم میده زنگ ...

دقیقا کاملا درست میگین،موضوع اینه نمیدونم چطور درمانش کنم

منم همینم .

شدیدا انگار خل شدم .

شبا تا صبح خوابم نمیبره ، روزا کسل و خسته م .

نشخوار فکری دارم ، همش تو فکر گذشته م .

انگار مغزم همش گذشته رو مرور میکنه .

اطرافیانم آزارم میدن ، تحقیرم میکنن .

همش درحال گریه م .

فکر کنم اینطوری ادامه پیدا کنه ، بمیرم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
فقط قرآن و نماز . این دوتا دستتو میگیرن .گشتم نبود نگرد نیست .فقط این دوتا

خب چیکار کنیم دقیقا؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
افسردگی باید ریشع یابی کردبیین دلیل اصلی افسردگیت چیه دارو ورزش موزیک اینا مثل این هست که تو سرماخور ...

من ریشه ی افسردگیم ازدواج اشتباهمه الان دوتا بچه هم دارم سن کمم ازدواج کردم الان به شدت پشیمونم چطوری از ریشه مشکلم رو حل کنم؟🥲

دوازدهمی یا پشت؟منم پشت کنکورم🤦‍♀️

دوازدهمم،داغونم

فقط قرآن و نماز . این دوتا دستتو میگیرن .گشتم نبود نگرد نیست .فقط این دوتا

نمیدونم چرا حتی با اینا درست نشد،شاید خدا نمیخواد،شاید کلا ولم کرده

منم همینم .شدیدا انگار خل شدم .شبا تا صبح خوابم نمیبره ، روزا کسل و خسته م .نشخوار فکری دارم ، همش ت ...

منم همینجام دقیقا همینطور...