2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی رو تجربه کردین

758 بازدید | 77 پست

چطور درمانش کردین؟

لطفا نگید کار کردن یا ورزش چون من حتی حال بلند شدن از رخت خوابم ندارم

قرص پرانول،کلومی پرامین،پوکساید و تریفلوئوپرازین درمانم نکردن،آسنترا هم بهم نمی‌سازه

نمیدونم چی کار کنم😔

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بلند بشی باید

دست خودته همه چی

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

من خودم با پروپرانولول و آلپرازولام و اس سیتالوپرام خوب شدم 

دقت کنید ، اس سیتالوپرام با سیتالوپرام فرق داره کاملا 

سیتالوپرام وحشتناک لطفاً استفاده نکنین

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

درمان نشدمسال سومیه که دارم تحملش میکنمحتی تراپیست هم نتونست کمکم کنهانگار فقط یه جا نشستم و دارم به ...

من دقیقا تو همین وضعم...

و فقط 18 سالمه ،تقریبا 2 ساله شدید درگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

افسردگی باید ریشع یابی کرد

بیین دلیل اصلی افسردگیت چیه 

دارو ورزش موزیک اینا مثل این هست که تو سرماخورده ای بدنت ویروس گرفته هی لباس گرم بپوشی تاثیر نداره باید بری ویروس پیدا کنی و از درون درمان شی

چی توی بدنت هست که بهش رسیدگی نشده داره بدنت اون رو با افسردگی نشون میده؟ 

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

رفتم متخصص اعصاب و روان الان هم دارو میخورم، اینا که میگن باورزش و تفریح درست شده مطمئن باش افسرده نبودن چون ادم افسرده اصلا نمیتونه ورزش کنه یا سفر بره

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من کارم به لیتیوم هم کشید :)

هیچ بنی بشری نمیدونه چه زجری کشیدم تا غول افسردگی رو درمان کنم 

به خدا اگه معلوم بود درست مثل کسی که سرطان جسم نجات یافت من سرطان روح رو درمان کردم و نجات یافتم :)

باید بلند بشی بایددست خودته همه چی

نیست بخدا نیست،من خودمم نمیفهمم چرا نمیتونم ،اصلا چطور بگم...😭😭😭

من خودم با پروپرانولول و آلپرازولام و اس سیتالوپرام خوب شدم دقت کنید ، اس سیتالوپرام با سیتالوپرام ف ...

سیتالوپرام چشه مگه 

اما افسوس تو رو خواستن دیگه دیره دیگه دیره😭😭😭😭💔💔💔💔

من خودم با پروپرانولول و آلپرازولام و اس سیتالوپرام خوب شدم دقت کنید ، اس سیتالوپرام با سیتالوپرام ف ...

میترسم بدون تجهیجلت پزشک مصرف کنم و خانواده هم دیگه دکتر نمیبرن،کلا ناامید شدن ازم

باید بلند بشی بایددست خودته همه چی

عزیزم تروخدا نگو باید من خودم روزی هزار بار اینو میدونم این حرف برای ادم افسرده میشه نشخوار فکری  

باعث حس بی ارزشی میشه این حرف 

که فرد بدونه داره غرق میشه باید شنا کنه زنده بمونه 

ولی مثل این میمونه یکی دست پاش بسته باشه  همین قدر سخته 

لا حول ولا قوة الا بالله