دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 197 عنوان قدر سلامتی تون بدونید کنکور های عزیز 70 بازدید | 4 پست من الان ۴ روز م یضممعده درد شدید دادم از شدت حال تهو میمیرمدرس نمیخونم بخونمقدر سلامتی تون بدونید بخونید نمیفهمم یه عدده سالمن نمیخونن من دارم میمیرم عذاب وجدان دارم از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 1404/09/06 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاپیکم_هست_کارخونه عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2089 قدر ؟باید سپاسگزار خدا باشیم روزی 300 با برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504
دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 197 قدر ؟ باید سپاسگزار خدا باشیم بخدا سلامتی خیلی با ارزشه مثلا الان من حتی از جام نمیتونم پاشم ایتقدر حالم وخیمه از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
کاکائو_تلخ۹۹ عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 5006 ان شاءالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم و برگردی به مسیر😁🌸مراقب خودت باش
دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 197 ان شاءالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم و برگردی به مسیر😁🌸 مراقب خودت باش هنوز مریضم از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده