2777
2789
عنوان

شوهرم هجده ساله منو گروگان گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 68 پست

با مشاور صحبت کن

ممکنه اوضاع اونقدرا وخیم نباشه فقط چون تو گفتگوی ذهنی افتادی اینطوری به نظر میاد البته گفتم ممکنه باید یه نفر از بیرون زندگیت اوضاع رو بررسی کنه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت هیچ ویژگی خوبی نداره؟ هیچی؟

۱۸ سال با تنفر داری باهاش زندگی میکنی و بچه دار شدی... کتک میزنه؟ معتاده؟ بی مسئولیته؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اونوقت یک سلیطه بازی راه میندازه کل آدمایی که منو واونو میشناسن رو جمع میکنه علیه من تحریک میکنههرجا ...

از خودت حقوق داری ؟پس انداز کردی ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان ک میشه ی طرفه طلاق گرفت

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

خب میگی نمیشه جدا بشی پس میخای چیکار کنی

نمیدونم ازش بیزارم هیچ چیزی بجز نفقه بین من واون نیست هیچی

ازش بیزارم

عین یک گاو میمونه

سرطان کمبود محبت گرفتم فقط چون باچشم دیده نمیشه دیگه اهمیت هم نمیدن

بهش میگم من به محبت احتیاج دارم اصلا انگار نه انگار

بلده ها ولی عمدا نمیکنه

فقط لذت میبره من آزار ببینم

هیچ حمایتی نداره از من خبر میبره این طرف اون طرف منو آدم بده کنه

دائم در حال دو بهم زنی بین منو و دیگرانه

خودشو آدم مظلوم نشون میده

هیچ دوستی ندارم هیچ فامیلی نمیره ونمیاد خونم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
نمیدونم ازش بیزارم هیچ چیزی بجز نفقه بین من واون نیست هیچیازش بیزارمعین یک گاو میمونهسرطان کمبود محب ...

بچتون چند سالشه..

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

واقعا تصورشم وحشتناکهنمیدونم چجوری ولی کاش نجات پیدا کنی 🥲با همین گوشیت یه مهارتی یاد بگیر شاید بشه ...

خانواده که پشت آدم نباشه اینطور میشه دیگه

بی کس بی پول

من هیچ تکونی نمیتونم بخورم

دلم میخواد بمیرم

خدا میدونه چقد دعا کردم اما هیچ

دلم برا بچم میسوزه اونم مظلومه

میترسم گیریم بتونم جدا بشم این بچه میشه گروگان بعدی برا گرو کشی

خانوادگی روانین

ولی جوری تو مردم خودشونو آدم خوبه نشون میدن

الان قانون اومده که مهریه تو کامل ببخشی بدون نیاز همسر حق طلاق میگیزی و خلاص میشی

بعد گروگان بعدی میشه بچه

اونقدر اذیتش کنن که

ضمن اینکه من باید اول کار پیدا کنم که اونم نمیتونم یعنی پیدا میشه بعدش نمیزارن برم البته باسیاست

تا وقتی میگی نمیتونم ، ازاد نمیشی وگرنه راحت میشه یه چمدون ببندی بری بچه ات هم بزرگه از پس خودش برمی ...

به زبون این حرفا آسونه

اینا روانی ن با پنبه سر میمیبرن

من چطور بچه رو رها کنم

اینا یکی رو کشتن آب از آب تکون نخورد

یعنی اونقدر تحت فشار روانی گذاشتنش من خودم بارها دیدم طرف آخرش بیماری صعبالعلاج گرفت مرد

اینا همینطور که تونستن با مهارت وسیاست منو بیچاره کنن فردا بچمم عاقبتش همینه نمیتونم ولش کنم بدم

خانواده که پشت آدم نباشه اینطور میشه دیگهبی کس بی پولمن هیچ تکونی نمیتونم بخورمدلم میخواد بمیرمخدا م ...

شوهرت رگ خواب نداره؟ که بشه خرش کرد؟

مثلاخصوصیات بدش چی هست ؟؟؟خب نمیزاره کارکنی قرار نیست همه مردابزارن خانماکارکنن گلم خصوصیات خوبش روه ...

فقط نفقه میده اونم وقتی بره سر کار پولش تو حساب منه البته مال من نیست ولی یک بخور نمیری دارم

خودش شهر دیگه س من تنهام اینجا

اما صد تا آدم مامور کرده گزارش منو میدن

مثلا به صابخونه سپرده من میرم بیرون چک کنه خبر بده

یا اگه چیزی میدم بهش اطلاع بده