2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 27 پست
کلا بچت از شیر بگیرنه شیر خشک بده نه شیر خودتبشین یکی دوماه وقت بزار از اول تمام مواد عدایی تست حساس ...

خب الان بچه من غذا رب گوجه داشته باشه رو دوست داره مثلا به پلو خالی لب نمیزنه.. اگه غذاشو محدود کنم نمیخوره وزن نمیگیره بخاطره همین میترسم یخورده.. 

تبدیل به اسم شده دکتراسم والرژی گفت.. واینکه گفت 2سالش بشه تست بگیرم تا ببینیم به چی الرژی داره..

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
کلا بچت از شیر بگیرنه شیر خشک بده نه شیر خودتبشین یکی دوماه وقت بزار از اول تمام مواد عدایی تست حساس ...

چرا روی خوابیدن تخت تأکید دارن دکترا؟ شماهم الان گفتین علتش چیه؟ 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رب گوجه میریزم تو غذاش.. خب پس چیکار کنم غذاربی دوست داره.

چیبگم والا

خودت میدونی ولی ولی اون بچس خیر و صلاحش نمیدونه کاش تو رعایت کنی براش فردا بزرگ شو نگه من نمیفهمیدم تو چرا میدادی من بخورم.

حساسیت به پروتئین گاوی فقط دفع خون ندارهعلائم پوستی داره مثل اگزما و دونه علائم گوارشی داره مثل یبوس ...

چمیدونم واقعا

من میگم اگه این‌هفته پوستش بهتر تشه ببرمش دکتر مجدد بهش بگم براش شیرخشک‌بنویسه اینجوری انگار با عذاب وجدان بهتری بهش شیر خشک‌میدم اخه ادم چقد جون داره هی بخاد ازمون خطا کنه بعدشم‌ممکنه دیر نشون بده و تو نفهمی ب چی‌حساسه چون در طول روز ادم‌همه چی میخوره

سلام من پسرم 1سال و5ماهشه هنوز به پروتئین گاوی حساسیت داره... پی پیش کشداره وسرفه میزنه دائم اگه رعا ...

برا دختر منم پی.پی کشدار هس ابکی نمیدونسم ممکنه بخاطر حساسیت باشه

بنظرتون منم شیرخشک بدم نه؟اونفد دلم نسکافه و شکلات و..مبخاد

چمیدونم واقعامن میگم اگه این‌هفته پوستش بهتر تشه ببرمش دکتر مجدد بهش بگم براش شیرخشک‌بنویسه اینجوری ...

اره اما مادرایی که بچه الرژیک دارن نمیتونن همچی بخورن.. مثلا من الان یه دونه هویچ ویه دونه سیب خوردم

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
برا دختر منم پی.پی کشدار هس ابکی نمیدونسم ممکنه بخاطر حساسیت باشهبنظرتون منم شیرخشک بدم نه؟اونفد دلم ...

من خودم هم پشیمونم که ندادم هم نه..اگه میتونی تحمل کنی شیرمادر خیلی بهتره. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍