2777
2789
عنوان

سوتی➕️18 ی من😐🤦🏻‍♀️

428 بازدید | 29 پست

ما دیروز مهمون داشتیم 

یه پسر دارن ۲۳ سالشه روی شلوارش نوشابه یا آب نمیدونم چی ریخت 😐 (خودتون متوجه بشید کجای شلوارش و پاش🤦🏻‍♀️🔪) رفت توی اتاق منم متوجه نشدم ولی مثل اینکه رفته بود شلوارشو عوض کنه

یکی از پسر عموهام هم بود ۳ سالشه خیلیم من دوستش دارم و.. .. اونم شلوارش کثیف شده بود مامانش عوض کرده بود

نشسته بودیم و حرف شد یکی گفت دیگه شلوار نداریماا میخواید چیکار کنید فردا یه چی بریزه روش

منم صدامو بچگونه کردم گفتم کاری نمیشه کرد من بوسی بوسی میکنمش قربونش میرم😐😐😐

سکوتیی حاکم شددددد

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی چی بَییه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

🤣🤣🤣

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

چیشدد

فکر کنم خیلیی بد تعریف کردم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چی چی بَییه

🤣🤣

متوجه نشدید؟؟